Cum sa-ti creezi o stare de bine si sa ramai o persoana pozitiva in fiecare zi

Fericirea fiecarui om nu depinde de un alt om. Fericirea unei persoane tine de modul de gandire si de a vedea lucrurile,modul in care stie sa faca haz de necaz si sa priveasca partea plina a paharului, axandu-se astfel pe lucrurile pe care le are, nu pe cele care ii lipsesc.

Viata e un lung sir de dorinte. Insa viata e frumoasa. Nespus de frumoasa. Bucura-te de tot ceea ce ai, bucura-te de tot ceea ce ai realizat! Sa nu cazi prada cumplitei depresii, care are mai multe forme si poate avea radacini adanci. Nu uita ca tine doar de propria persoana sa fii fericit si sa te vindeci de depresie. Cauta ajutor specializat daca simti ca esti depasit de situatie si ca te paste depresia, insa tu esti principalul protagonist cu care trebuie sa lucrezi ca sa iti faci viata mai frumoasa. Cum sa faci sa ai o viata mai frumoasa? Cum sa faci sa fii fericit? Cum sa faci sa zambesti in fiecare zi?

Fii tu insuti! Cauta sa lucrezi cu propria persoana si fii fericit, oricat de greu ti-ar fi! Plangi, ridica-te si cauta solutii la problemele tale! Incepi sa traiesti pentru tine, lasa-i pe cei din jurul tau sa isi rezolve singuri problemele pe care le au! A sosit vremea sa te ocupi de propria persoana si sa fii fericit! A sosit vremea sa te axezi pe tot ceea ce iti place, sa inveti sa te iubesti si sa te cunosti cu adevarat.

Ce iti lipseste pentru a fi cu adevarat fericit? Ce iti lipseste pentru a fi fericit, astazi?

Viata e frumoasa, doar daca stii cum sa o privesti!

Opreste-te putin si ai grija de sufletul tau, de viata ta, implineste-ti visurile. Renunta in a te victimiza. Lupta pentru idealurile tale!

Fa in fiecare zi ceea ce iti face placere si ceea ce te bucura! Gaseste fericirea in lucrurile simple!

Terapeutul sau psihiatrul te pot ajuta daca ai nevoie.

Cum sa iti creezi o stare de bine zilnic? Trezeste-te cu ganduri pozitive, zambeste, spune o rugaciune, aranjeaza-te si mergi acolo unde ai treaba. Nu ramane in casa. Nu sta numai in pat, chiar daca simti nevoia doar sa dormi. Daca esti lipsit(a) de chef, mai mult de doua saptamani, esti predispus(a) la depresie.

Psihologii spun ca suntem ceea ce gandim. Daca suntem pozitivi, ni se vor intampla doar lucruri bune in viata, daca suntem negativisti, vom atrage, automat, lucruri mai putin pozitive.

Fericirea sta in mainile fiecaruia dintre noi. Axeaza-te pe hobby-urile tale, nu te opri din drum, continua sa mergi.

Daca esti tanar, nu te grabi sa cresti. Perioada cea mai frumoasa din viata este copilaria. Iubeste-ti copilaria.

Orice problema are o solutie. Tine minte asta! Nu permite nimanui sa iti stearga zambetul de pe buze! Nimeni nu merita nici fericirea ta, nici nefericirea ta! Urmeaza-ti drumul si crezi in deciziile tale! Implineste-ti visurile si tine capul sus, mereu! Zambeste! Zambeste! Zambeste!