Cum sa te simti vesnic tanar, indiferent de varsta

Fericirea vine din interior, la fel ca si frumusetea unui om. Te vei simti vesnic tanar, atata timp cat iubesti, atata timp cat faci fapte buni si iti pastrezi sufletul curat, atata timp cat nu vei gandi negativ si nu vei fi prapastios. Cu cat un om este mai optimist, cu atat mai multe realizari are in viata si cu cat mai mute realizari are, cu atat e mai increzator si mai fericit. Iar fericirea aduce tinerete in viata noastra. Pastreaza-ti sufletul tanar si vei avea si un trup mai tanar. Fa sport, nu evita sa faci miscare zilnic si sport macar de cateva ori pe saptamana.

Cum sa te simti vesnit tanar, indiferent de varsta?
Fa ceea ce iti place si nu renunta niciodata la idealurile tale.
Mananca sanatos si echilibrat.
Tineretea izvoraste din suflet iar un om fericit si multumit cu viata sa, se mentine tanar.
Nu ii indeparta pe cei dragi de langa tine, traieste-ti viata din plin si lupta sa ajungi acolo unde ti-ai propus!
Fii o persoana iubitoare si calda si spiritul tau va ramane vesnic tanar!
Iubeste viata asa cum e ea si nu te lasa daramat, nu te vaicari si nu te lasa prada stresului si grijilor cotidiene. Pastreaza-ti sufletul mereu tanar si zambeste mult. Spera dar fii realist in acelasi timp.
Si nu uita: Daca tu te simti tanar, vei fi tanar!

Daca vei reusi sa vezi intotdeauna partea plina a paharului
, vei reusi sa fii un om fericit si tanar sufleteste.
Daca vei reusi sa te simti copil din cand in cand si nu vei uita sa razi cu tot sufletul, vei reusi sa fii un om vesel si pur. Joaca-te impreuna cu ai tai copii in fiecare zi, cu nepotii si cu stranepotii.
Daca vei reusi sa faci bine celor din jur si daca vei merge pe drumul vietii pe care ti-l doresti, vei fi un om cald, puternic si cu un spirit vesnic tanar.

Viata chiar e frumoasa si tu chiar poti fi un om bun, capabil de realizari si darnic.
Daruieste iubire si vei primi iubire.

Fii constient de faptul ca ai o singura viata si traieste-o din plin, asa cum iti doresti!
Tine-ti prietenii alaturi si lasa-i in urma e acei oameni care nu te cauta sau de la care nu ai ce invata. Si da, “prietenul, la nevoie se cunoaste”! Mergi mai departe fara sa ai remuscari si iluzii. Reunta la prietenii falsi.

Daca ai plecat pe un drum, nu te intoarce inapoi, orice ar fi! Priveste doar in fata si nu te opri din mers decat ca sa iti linistesti sufletul, la nevoie.

Nu uita ca niciodata nu esti singur, chiar daca uneori te simti asa. Mereu un inger pazitor este alanga tine. Si Dumnezeu.

Daca vrei sa fii vesnic tanar, simte-te tanar si pastreaza numai amintirile frumoase! Iubeste-te mai presus de orice, respecta-te si apreciaza-te. Lumea din jur te percepe asa cum te simti. Fii fericit! Ramai vesnic tanar avand grija de trupul si sufletul tau!