A venit toamna in vietile noastre

Cata bucurie si cata frumusete a lasat Dumnezeu pe Pamant! Patru anotimpuri care mai de care mai frumoase, cu peisaje superbe ce ne ofera clipe de vis, oameni care iti sar in ajutor atunci cand nu te astepti, iubire, farmec, tot felul de senzatii…

O iubire poate avea gust diferit… Anotimpurile joaca un rol important in infiriparea unei relatii frumoase de iubire. Pentru ca fiecare anotimp are farmecul lui, un specific aparte.

A venit toamna… Frunzele cad iar melancolia te cuprinde. Peisajul este de vis si te face sa visezi si sa speri. Mergi pe strazi si vezi cum frunzele danseaza parca, purtate usor de vant.

Hainele de toamna isi fac loc in dulap. Si-au asteptat destul randul, la purtare.

Vei incepe un nou capitol in viata ta si vei fi o persoana fericita. Pentru ca ai invatat sa te bucuri de viata. Pentru ca vrei sa te simti din nou copil. Pentru ca vrei sa te joci, sa alergi si sa traiesti viata la maximum. Pentru ca stii sa faci asta, fie vara, toamna, iarna, fie primavara. Pentru ca iubesti viata. Si toate anotimpurile. Fiecare anotimp ne ofera ce au ele mai bun si mai pretios. Bogatie, zapada, prospetime, sentimente frumoase, plimbari, iubire, toate dau gust vietii. Bucura-te din plin de toamna care tocmai a sosit si de soarele care straluceste atat de frumos pe Cer! Iubeste-te pe tine si iubeste-i pe cei din jur! Munceste cu drag si fa ceea ce iti place! Bucura-te de fiecare clipa, indiferent de anotimp! Observa minunatiile anotimpului care tocmai a sosit… e toamna. O toamna superba… ITI DORESC O TOAMNA MINUNATA!