Mesaje frumoase si urari de la multi ani pentru tata

Mi-ai calauzit pasii, m-ai indrumat si m-ai invatat cum sa fiu un om corect si bun. Pentru toate iti multumesc. Iti sunt alaturi de ziua ta si iti urez din inima, dragul meu tata, un sincer si calduros “la multi ani”! Sa ramai vesnic la fel de bland si de iubitor.

Pentru cel mai bun tata din lume,
cele mai sincere urari de bine, cu multa sanatate si noroc! La multi, multi ani, tata!

Petrecere frumoasa si “la multi ani”
! Sper sa fiu prima care iti ureaza toate cele bune azi, de ziua ta, scumpul meu tata. Te iubesc mult si te pretuiesc.

Chiar daca sunt departe, nu pot uita aceasta minunata zi din viata noastra, iubitul meu tata. Iti doresc din inima sa ai sanatate, dragoste, intelepciune, oameni frumos alaturi si multe cadouri! Distractie placuta si nu ma uita! Te iubesc mult!

Adoratul meu tatic
, desi anii au trecut, pentru mine ramai tanar si plin de veselie ca atunci cand eram copil. E ziua ta de nastere, inca o floare adaugi in buchetul vietii tale. Sa ai parte de bucurii, zambete ai multa iubire, dar mai presus de toate, sa fii sanatos! La multi ani!

La multi ani
cu saci de bani, sanatate si viata frumoasa iti doresc, tata! Sa stii ca te iubesc si vreau sa imi fii alaturi intotdeauna! Bucura-te din plin, e ziua ta!

Sa ai zile senine,
sa fii fericit si apreciat, scumpul meu tatic! Lasa-ma sa iti sarut mana care m-a crescut frumos si fruntea incretita de trecerea anilor. Iti urez din tot sufletul un sincer la multi ani cu bucurie!

Sa ai masa bogata, prieteni adevarati alaturi de tine in aceasta zi frumoasa si in toate zilele, sa fii mereu vesel si optimist, sa iubesti in continuare viata si sa te bucuri se fiecare clipa! La multi, multi ani! Sa ne traiesti, tata!

Esti un tata bun si iubitor. Azi, de ziua ta, ti-am pregatit multe surpriZe si o petrecere pe cinste. Sa inceapa distractia! La muuuulti ani!

O zi speciala sa ai si sa te bucuri din plim de toate cadouri si urarile de bine primite azi, de ziua ta, iubit parinte! La multi ani si sa ai mereu sanatate!

Mereu cu zambetul pe buze si optimist, asa sa ramai mereu! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in aceasta viata si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si mii de bucurii! La multi ani!

Sa canti mereu si sa fii vesel, sa ai numai lacrimi de bucurie, sa ai sanatate si prieteni adevarati alaturi, iar familia sa te sprijine mereu. La multi ani! Iti multumesc pentru ca esti un tata minunat!

Meriti tot ce e mai bun pe acest Pamant, stiu sa te bucuri de tot ceea ce ai si sa te faci placut oriunde mergi. La multi ani. Ai mai adaugat inca un an de intelepciune in viata ta care sper sa fie linistita si lunga. La multi, multi ani fericiti si plini de iubire!