Cum sa faci sa uiti pe cineva iubit, după despărțire

Ai avut o relație de iubire cu cineva, dar v-ati despărțit și nu înțelegi unde ai gresit, căci tu încă il iubesti pe acel om care te-a dezamăgit si care te-a facut sa suferi.

Dă-mi voie să te asigur ca timpul chiar le vindeca pe toate! Zi de zi, iti vei reveni cate putin, clipa de clipa il vei uita cate putin. Vor trece secunde, minute, ore, zile, luni, ani poate. Dar il vei uita. Într-o zi te vei gândi iar la el si vei constata ca asta nu te mai afecteaza, însă amintirile sunt încă vii, si poate ca asa vor rămâne pentru totdeauna. Prezente.

Dacă te gândești la cineva, nu inseamna ca il iubesti si ca il vrei inapoi.

În timp, întrebările tale rămase fără un raspuns, nu vor mai avea nicio importanta pentru sufletul tau cândva, rănit.

Te vei simti alt om, mai puternic decât erai odată. Pentru ca ti-ai invatat lectia de viata. Pentru ca te-ai convins că nu toți oamenii sunt oameni. Pentru ca acel asa zis “om”, nu te merita.

Ce sa faci ca sa uiti pe cineva? E atât de simplu! Traieste-ti viata! Vei trăi si fara el, viata își va continua cursul. Pentru ca viata merge inainte. Viata curge. Dar las-o sa curgă frumos.

O perioadă e “bine” să plângi. Însă după ce simti ca nu mai ai lacrimi, RIDICA-TE! Fii o persoană demnă! Capul sus! Te asigur ca durerea, frustrările, dilemele, vor dispărea într-o zi.

Iesi in oras cu prietenii tai, râzi, bucura-te de viata! Nu rata sa ai parte de clipe frumoase alaturi de familie sau de prieteni, stand in casa si plangandu-ti de milă sau inchizandu-te in tine.

Te rog sa ai incredere ca totul va fi bine si ca, peste un timp, nu te va mai durea atât de tare despărțirea de acel om iubit.

Rămâne de văzut dacă iubirea sta ascunsă într-un coltisor al inimii, tăcută, adormită, sau daca l-ai uitat cu adevarat. Poate doar revederea omului respectiv te va face sa înțelegi asta. Insa timpul iti va atenua durerea din inima. Asta e clar.

Sunt oameni care isi pun amprenta pe inima ta si care sa te fac sa te schimbi pentru totdeauna.

Sunt oameni care te transforma intr-un alt om pentru totdeauna.

Sunt oameni pe care nu ii vei uita niciodata, doar timpul te va face sa nu te mai doară atât de tare despărțirea voastră.

Sunt oameni care ti-au trezit cele mai frumoase emotii si sentimente, oameni alături de care ai simtit fericirea profundă, oameni pe care ai simtit ca i-ai iubit cu toată inima, într-un mod unic.

Sunt oameni pe această lume care iti vor fi mereu prezenți în gânduri, indiferent de ceea ce vei face.

Sunt oameni unici, compatibili cu tine, chiar dacă nu vor rămâne definitiv în viața ta.

Asa a fost sa fie, poate.

Bucura-te ca ai cunoscut iubirea, chiar dacă nu a rămas în viața ta! Poate atât a fost sa fie…. Sau poate va mai fi…  Cine stie cand?!