Cum sa faci sa nu iti pierzi prietena, iubita

Acest articol se adreseaza in exclusivitate barbatilor, pentru a le aminti ca femeia este o fiinta care are nevoie de afectiune, certitudini, simte nevoia de dragoste, aratata si demonstrata uneori si prin mici atentii. Astfel, ea va deveni mai sensibila la sentimentele prietenului.
Barbatii pot iubi cu o forta uimitoare, indiferent de ceea ce afiseaza fata de cei din jur si indiferent de ceea ce ii arata persoanei pe care o poarta in suflet. Unii devin stangaci in preajma femeii, nemaiputand sa isi exprime sentimentele, emotiile coplesindu-i. Altii, in betia euforiei, se pot comporta total nepotrivit sau stangaci. Insa uneori e greu de ghicit ceea ce este in sufletul unui barbat, nu se poate sti cu precizie ce sentimente are si mai ales pentru cine.
Ca viata e plina de surprize, se stie, ea e imprevizibila, totul este relativ, insa este foarte important sa ne destainuim sentimentele, fie ca suntem barbati sau femei.
Sa nu credeti, baieti, ca daca ati cucerit o fata, va fi pentru totdeauna a voastra, dragostea trebuie conservata cu mici atentii, mici demonstratii de iubire. Trebuie sa o faceti sa se simta frumoasa, iubita, respectata, dorita, trebuie sa o faceti sa simta ca ea este foarte importanta pentru dumneavoastra.
Haideti sa vedem cum:
1) Declaratiile de dragoste
Daca vor fi rostite sincer, la momentul potrivit, vor avea efectul scontat. Daca nu aveti curaj sa ii spuneti in fata cuvinte de dragoste, ii puteti lasa pe telefonul mobil un mesaj sau biletele scrise de mana pe care i le puteti da pur si simplu sau i le puteti strecura prin lucruri.
2) Flori
A oferi flori reprezinta un gest nobil si plin de semnificatie.
Oferiti-i parteneri flori fara sa fie vreo ocazie speciala sau sarbatori.Daca le veti darui din inima, femeia va fi multumita. Orice zi poate fi o sarbatoare. Femeile adora florile. Florile vor intari efectul declaratiilor voastre de iubire.
3) Sarutari pasionale
Sarutul este gestul iubirii, un gest placut, care nu costa bani. 🙂
Insa trebuie sa existe si o limita, nu abuzati de nici de micile pupicuri nevinovate in public. Pastrati saruturile pasionale pentru intimitate, nu o asaltati cu saruturiel 24 din 24 de ore, se va simti stanjenita si presata, ca o pasare in colivie. Amintiti-va de proverbul ” Ce e mult strica”.
4) Dezvaluire de secrete
Comunicarea e cheia de baza intr-o relatie, vorbiti-i depre persoana voastra, dezvaluiti-i mici secrete. Dar cum nu se stie niciodata peste ce fata dati, si in ce scop poate folosi informatiile dumneavoastra. Valabil si pentru fete. Micile secrete sunt menite sa creeze incredere, uneste iubitii, insa doza de mister trebuie pastrata. Intotdeauna trebuie sa pastrati ceva de descoperit pentru persoana iubita.
5) Micile cadouri
Sunt binevenite daca nu sunt prea dese. Depinde si de fata.
Unele se pot plictisi si in plus, prea multe daruri va pot afecta bugetul. Cum intentia conteaza, fata va aprecia orice gest frumos, oricat de mic, orice cadou din suflet.