Anii de liceu sunt cei mai frumosi, prietenii

Intotdeauna evenimentele trecute sunt cele mai frumoase, clipa trecuta ne starneste zambete si melancolie, emotionadu-ne.
Pastram in suflet amintiri frumoase si nu numai, din timpul liceului. Poate ca atunci cand suntem in scoala, in anii de liceu, avem momente cand spunem ca de abia asteptam sa terminam liceul, insa apoi regretam, am vrea sa dam timpul inapoi. Asa ca, pentru cei care sunt in liceu sau care urmeaza sa intre la liceu, imi permit sa va sfatuiesc din suflet sa profitati din plin de acesti ani care nu se mai intorc, acesti ani care ne marcheaza personalitatea, in care legam prietenii, ne formam ca oameni, avem conflicte cu anumiti colegi sau profesori. Toate evenimentele din acesti ani au un gust aparte, gust pe care il pastram apoi in amintire pentru tot restul vietii.
Imi amintesc cu emotie si placere de anii mei de liceu, mi se pare ca a fost o perioada superba, am legat prietenii care inca rezista, cu persoane care imi sunt alaturi la bine si la rau, prieteni adevarati, prieteni cu care te petreci, cu care razi din suflet…. Imi amintesc si de profesorii nesuferiti si de cei indragiti, pastrez inca legatura cu unii dintre ei.
Desi acum, in liceu, detesti anumiti profesori, dupa ce vei termina liceul, totul ti se va parea fleac, vei zambi si te vei amuza singur gandindu-te la intamplarile trecute.
Profita din plin de anii de liceu! Traieste clipa!