Ochii sunt oglinda sufletului si punctul in care creierul nostru este fixat cand vorbim cu cineva …Colagenul si elastina sunt fibre de proteine in celulele pielii care ofera rezistenta si elasticitate. Fibrele formeaza o retea care, apasand sau tragand pielea tanara si sanatoasa, care contine o multime de colagen, se recupereaza usor si rapid; Productia de colagen si elastina este epuizata in timp, prin urmare pielea devine mai subtire si isi pierde capacitatea de a se recupera, desi cele mai multe modificari ale pielii sunt cauzate de soare. Suprafata de sub ochi este in cea mai mare parte vulnerabila la daunele cauzate de aceasta, deoarece pielea din aceasta zona este foarte subtire, iar fata – direct sau indirect – este expusa la soare toata ziua.

Cu toate acestea, ceva ce probabil nu stiati este ca ridurile de sub ochi sunt determinate in mare parte de mostenire; Desi exista foarte putine lucruri care pot fi intreprinse, puteti adopta comportamente care pot reduce semnificativ severitatea ridurilor.

Cum sa eliminati ridurile in mod natural

Odata ce descoperim care este cea mai buna crema antirid, trebuie sa fim constienti de faptul ca nici un tratament nu are efect imediat. Lupta impotriva semnelor trecerii timpului este un proces lung, care nu numai ca necesita produse bune, ci si perseverenta si o abordare integrala. Va spunem care sunt pasii urmatori pentru a obtine o piele mai tanara si mai delicata.

  • Evitati soarele: soarele este principalul responsabil pentru imbatranirea pielii. Prin urmare, evitati sa petreceti timp sub razele soarelui; poate ajuta la prevenirea consecintelor. Daca va place sa faceti plaja, alegeti cea mai buna protectie solara.
  • Odihniti-va bine: lipsa de somn genereaza un exces de hormon cunoscut sub numele de cortizol, care ne descompune celulele si promoveaza procesul de imbatranire dermatologica.
  • Hidratati-va: ridurile sunt mai putin observabile atunci cand celulele pielii noastre sunt hidratate. De aceea, consumul de apa suficienta si utilizarea de hidratanti va pot ajuta sa eliminati ridurile.