Elegant, casual, cu toc, platforma: optiunile sunt multe. Va spunem cum sa alegeti pantofi confortabili si eleganti.

Atunci cand alegem pantofii pentru rochii elegante, trebuie sa rezolvam mai multe probleme si este greu de definit. Totul depinde de faptul daca ca este o rochie obisnuita sau festiva si, de asemenea, de preferintele personale: acordam prioritate confortului sau esteticii sau cautam o varianta intermediara. Va oferim cateva sfaturi pentru a gasi pantofii care se potrivesc cel mai bine.

Pantofi eleganti pentru femei

Eleganta este definita ca fiind caracteristica de a fi extrem de frumoasa si simpla. Este vorba de armonie in imbracaminte si asta este ceea ce vrem sa generam cu pantofii nostri. Nu trebuie sa fie costisitori: ceea ce conteaza este ca mentin echilibrul tinutei si ne pun in evidenta silueta. Pentru asta, cea mai buna optiune sunt pantofii cu toc.

Cand ne gandim la un pantof de petrecere, trebuie sa eliminam complet alternativa de a purta pantofi fara toc si sa ne obisnuim cu ideea ca un toc inalt este o varianta ideala. Multe modele nu sunt confortabile, dar sunt divine si merita sa le purtati la o petrecere daca doriti sa straluciti. Combinati-i cu rochii de petrecere si castigati toate complimentele.

Pantofi de petrecere confortabili

Dar daca tocul inalt nu este pentru dvs. si sunteti unul dintre cei care considera ca confortul este esential, va oferim cateva sfaturi pentru a obtine tocuri mai confortabile, fara a sacrifica eleganta si stralucirea in aspectul dvs. de petrecere.

  • Materialul pantofilor: pentru ca un pantof sa fie confortabil, materialul ar trebui sa fie suficient de moale pentru a permite partii frontale sa se miste natural cand mergeti.
  • Latimea blocului: cu cat este mai lat, cu atat este mai confortabil pantoful. Acest lucru se datoreaza faptului ca greutatea este distribuita pe o suprafata mai mare.
  • Platforma: platforma de pe partea frontala a pantofului functioneaza ca amortizare. Cand cautati un pantof confortabil, platforma este aliatul nostru principal.

In plus fata de calitate si confort, trebuie sa ne gandim la estetica. Daca vrem sa gasim pantofi pentru rochii lungi de petreceri, care adauga stil aspectului, trebuie sa luam in considerare si culoarea.