Ce sa faci si ce sa nu faci după o despartire

De multe ori, bărbații care primesc totul pe tava, cum se spune, se plictisesc repede, se satura de acea femeie si pleaca mai departe.

Ce faci daca suferi după un el? Ce e de facut daca te-ai despărțit si vrei sa iti recastigi iubitul?

Te întrebi ce sa faci ca te împaci cu prietenul tău, pe care încă il iubesti?!

Iata cateva sfaturi, care sper sa te ajute pe viitor:

Tine minte: Ciorba reincalzita, nu mai are același gust! Oricât de mult crezi tu ca va fi ca la inceput după o despărțire, oricât de mult iti doresti sa va împăcați si oricât de mult crezi tu ca il iubesti, crede-mă, draga mea, ca nu este chiar asa! Dacă o relație s-a terminat, inseamna ca atat a fost sa fie, pentru a va invata lecțiile ce trebuiau învățate.

Ii poti arata, totuși, fostului tau iubit “ce a pierdut”, aratandu-te veselă, pozitivă și frumoasă.

In niciun caz nu te arătă disperată după el si nu il cauta, nici macar la telefon!

Nu il implora sa va împăcați, nu ii promite nimic, nu te arata atât de disponibilă, atât de naivă!

Nu ii spune ca ai nevoie de el, chiar dacă sufletul tau simte asta. Bărbații au tendinta sa fuga atunci când nu cuceresc ei. Sunt putini bărbați care isi doresc sa fie cuceriți, mai ales rugați să rămână într-o relație in care nu mai vor sa fie din diverse motive.

Niciodată sa nu te umilesti! Ramâi demnă! Întotdeauna!

Draga femeie, ai grija de tine, ingrijeste-ti atât trupul, cat si sufletul si, ai incredere, timpul le rezolvă pe toate.

Într-o zi, vei ramane uimită sa descoperi ca l-ai uitat pe acel EL după care inima ta a tanjit atât!

Pretuieste-te, scumpa femeie si nu ii oferi pe tava inima ta, niciunui domn misterios care nu are intentii serioase cu tine!

Nimeni nu merita lacrimile tale! Plângi, descarca-te si mergi mai departe!

Ar trebui sa stii ca daca un bărbat renunță prea usor la o femeie, inseamna ca nu o iubeste sau ca este prea orgolios ori fixist, în ciuda sentimentelor sale. Oricum ar fi, sa stii ca EL nu este singurul bărbat de pe Planeta! Asa ca, fruntea sus si mergi mai departe!

Suferind după un EL, poti lasa o iubire sa treaca pe langa tine.

Te-ai despărțit de un EL pe care l-ai iubit si ai impresia ca inca il mai iubesti. Dar timpul le așaza pe toate , ai sa vezi. Nu te închide în casă, iesi in lume! Cunoaște lume, zâmbește, trăiește! Nimeni pe lumea asta nu merita lacrimile tale!

Daca sunteti un cuplu care se cearta des, inseamna ca nu va potriviți, ori ca nu exista suficientă maturitate.

Dacă ați hotarat sa puneti punct, după multe discuții, cred ca mai bine accepti asta si mergi mai departe, pe drumul tau. Iei partea frumoasa lucrurilor si mergi mai departe!

Stii cum se spune: NU PLANGE CA S-A TERMINAT, ZAMBESTE CA S-A INTAMPLAT!