Avantajele purtarii unui rucsac de dama – De ce alegem rucsacul

Rucsac versus geanta

Fiecare femeie are propriul stil. În funcție de acel stil, preferam sa purtam geanta ori rucsac.  De multe ori, rămânem surprinse de cat de încăpător poate fi un rucsac, in comparatie cu o geanta, indiferent de cat de mare este ea.

Ce beneficii aduce purtarea unui rucsac?

Porți un rucsac, te simti comod. Mai ales cand esti mămică. Pentru ca in rucsac iti intra tot ce ai nevoie pentru tine si pentru COPII.

Rucsacurile pot fi de diferite mărimi, diverse modele si culori, deci iti poti alege ceea ce iti place si te poti asorta cu imbracamintea ta sport, office sau casual. Alege-ti modelul preferat de rucsac si culoarea favorită si fa fata cu brio unei zile încărcate, în orice anotimp ai fi! Pentru ca, indiferent de anotimpul in care te afli, poti purta un rucsac si poti merge acolo unde ai treaba.

Sfat: evită să porti un rucsac daca esti îmbrăcată elegant! Rucsacul nu se potriveste cu stilul elegant.

Având multe buzunare, un rucsac iti ofera o mai bună organizare a lucrurilor personale. Purtând un rucsac in spate, vei gasi mai repede lucrurile pe care ai la tine, deoarece vei tine minte in ce ordine le-ai pus.

Rucsacul este usor de purtat. Il poti pune pe un umăr, sau pe amândouă. Este mult mai comod decat o geanta sau o servieta, pe care le porti doar pe un umar, in timp ce un rucsac il poti purta pe ambii umeri,  evitatand astfel durerile de spate si intinderile musculare, atât de des întâlnite.

Rucsacul este încăpător, unele genti fiind mai mici decat par.

Ne place să ne simțim bine în pielea noastra, iar un rucsac ori o geanta (poseta) sunt indispensabile pentru noi, femeile. Dar sa stii ca si bărbații poartă rucsac sau geanta. Sunt piese foarte utile pentru noi toti.

Dacă ești fotograf, trebuie sa stii ca exista rucsacuri in care poti baga diverse echipamente foto, precum: aparatul foto, baterii, încarcatoare, carduri de memorie, blitzuri, acumulatori etc.

Rucsacul se potriveste la multe tinute, deci nu trebuie sa iti faci griji. Fie ca alegi sa te îmbraci sport, casual sau office, poti purta linistită un rucsac ce iti place.

Rucsacul este “la moda”, simte-te grozav de bine purtandu-l! Il poti purta în spate sau în fața, după preferințe.

Rucsacul are multe compartimente utile ( buzunare), în care iti poti pune ceea ce iti este necesar ori de câte ori pleci undeva.

Rucsacul este extrem de util, mai ales la munte, la mare, mai ales cand ai copii,  cand mergi in parc, cand mergi la padure, alaturi de prieteni, cand faci sport, si nu numai. Poartă un rucsac ori de câte ori vrei asta. Poti pune in rucsac diverse lucruri utile in asemenea drumetii.

Alege o culoare care sa te binedispuna si poarta rucsacul preferat zilnic, daca iti place sa faci asta.

Rucsacul reprezintă un accesoriu foarte util in zilele noastre.

Tie ce iti place sa porti mai des: geanta sau rucsac? Care ti se pare mai util?