Mesaje cu urari de felicitare cununie civila si nunta pentru miri

Dragii mei, astăzi este ziua în care va uniți destinele. Scumpi miri, va doresc din toată inima sa va iubiti, sa va respectați mereu si sa va înțelegeți de minune întotdeauna! La cat mai multi ani impreuna!

Iubiti-va mult, azi, si întotdeauna! Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața voastră, ziua în care doi oameni își unesc destinele, din iubire, cu iubire! La multi ani impreuna, în prosperitate, optimism, bunătate, dragoste necondiționată!

Sa va iubiti mereu ca astazi, ziua căsătorie voastre, dragi miri frumosi! La multi ani! Sa trăiți frumos, în armonie si sa va dea Dumnezeu copii sănătoși, pe care sa ii cresteti cu iubire!

Dragii mei prieteni, mire si mireasa, astăzi va căsătoriți. Ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta! Respectati-va, ascultati-va, iubiti-va mult si arătați lumii întregi că dragostea exista pe acest Pământ!

Dragi miri, sa aveti parte de tot binele din lume, sa va iubiti cu toată inima întotdeauna si sa nu renunțați usor la dragostea voastră, ce astăzi v-a unit in Sfânta Biserica!

Întotdeauna sa va amintiti clipele frumoase petrecute impreuna, si învățați să treceți de mana peste hopurile vietii, sprijinindu-va reciproc.  Fiti optimiști, zambiti mult, faceti tot posibilul sa simțiți că trăiți această viata cu adevarat! La multi ani impreuna!

Sa va dea Dumnezeu sanatate, pace, înțelepciune și tot ceea ce va doriti sa vi se îndeplinească!

În această zi minunata si emoționantă, va doresc din toată inima casa de piatra si sa va iubiti toată viața! La multi ani impreuna, frumosii mei!

Fie ca Sfânta Cununie sa va unească și mai mult, sa fiti puternici, iubitori, sa va respectați și să fiți impreuna tot restul zilelor in pace, iubire si apreciere! La multi ani impreuna, frumosi miri!

Dragi miri, aveti grija unul de celălalt, viata este frumoasa, mai ales cand o trăiești în doi, mai ales cand ai parte de încredere, apreciere, dragoste și respect. Ofera tot ceea ce ai vrea sa primesti de la persoana iubita! La multi, multi ani impreuna si faceti tot posibilul sa rămâneți impreuna, daca va iubiti cu adevarat!

Iubirea scoate ce este mai bun din oameni, iubirea voastră este unica si va face mai buni, mai frumosi, mai toleranți! Casa de piatra, iubiții mei!

Prieteni dragi, astăzi va uniți destinele în fața lui Dumnezeu! Sa va dea Bunul Dumnezeu înțelepciune, sa puteti trece peste orice obstacol din viața! Casa de piatra! Iubiti-va mult!

La cat mai multe zile impreuna! Sa va reindragostiti in fiecare zi unul de celălalt și să nu uitați, dragii mei, ca dragostea voastră e unica si fara dragoste noi, oamenii, nu am putea trăi pe acest Pământ! Sunteti norocoși ca va aveti unul pe celălalt. Pretuiti-va, iubiti-va si mergeți pe drumul vietii cu capul sus întotdeauna! Casa de piatra si copii frumosi, sănătoși!

In ziua nunții voastre, as vrea sa va urez din toată inima, toate cele bune si sa va îmbrățișez cu toată dragostea și prețuirea mea! Sunteti persoane minunate, meritat tot ce e mai bun si mai frumos! Rămâneți niste oameni frumoși! La multi ani impreuna si casa de piatra!

Sa aveti parte de mult bine, dragostea sa fie mereu prezenta in vietile voastre, sa aveti mereu intelegere, sanatate, caci ea e mai bună decât toate! Imi sunteti foarte dragi. Casa de piatra! Iubiti-va mult!

Azi este soare afară, dar este soare si in inima voastră. Iubiti-va nespus, respectati-va si nu va spuneti cuvinte grele niciodată! Casa de piatra si La multi ani, împreună!

Impreuna, de mana sa va țineți, la bine si la greu! Sa aveti parte de tot binele din lume si sa nu uitati niciodată ca va puteti baza pe mine si ca va voi fi alături, daca veti avea nevoie de mine vreodata! Casa de piatra!

Sa aveti inima curata, sa fiti toleranți unul cu celalalt, sa luptat pentru iubirea voastră, sa va sprijiniți mereu, sa fiti unul alaturi de celălalt întotdeauna! Astăzi sunteti ginere si mireasa, cea mai frumoasă zi din viața voastră! Sa aveti parte de tot ceea ce visati si de tot ceea ce va doriti! Casa de piatra, frumosi oameni!