Cand iti intalnesti sufletul-pereche. Cand vine iubirea adevarata

Cand iti intalnesti sufletul-pereche, simti ca totul este asa cum ti-ai dorit, asa cum trebuie sa fie. Cand iti intalnesti sufletul pereche ai impresia ca semanati atat de tare, ca ganditi si simtit la fel. Stii asta. Stii ca te iubeste. Stii ca il iubesti. Stii ca va fi bine, fara sa iti pui multe intrebari. Simti ca este jumatatea ta.

Cum stii ca omul de langa tine te iubeste
? Cand nu exista acel “dar”. Imi place, ne intelegem bine, dar… .

Cand iti vei intalni jumatatea
, vei simti pur si simplu ca va potriviti. Ti se va parea ca toate iubirile de dinainte au fost doar pentru a te pregati pentru dragostea cea mare, care iti va umple sufletul si toate golurile din suflet. Omul de langa tine nu te plictiseste. Il privesti cu drag si nu iti vine sa crezi ca exista un asemenea om, pe care il intelegi atat de mult si care intelege si te sprijina.

Simti ca poti vorbi cu el orice, simti ca ii poti spune tot ceea ce ti se intampla, iar trairile voastre sunt de-a dreptul uluitoare.

Sufletul pereche
apare atunci cand nu te astepti si exact de unde nu te astepti. Apare ca sa iti vindece ranile trecutului si sa iti umple inima de bucurie. Il vei strange in brate si vei simti ca el este tot ceea ce iti trebuia. Poate nu va fi cel mai frumos, dar bogatia sufletului sau va fi nemarginita. Infinita. Iti va placea mult. Inimile voastre vor bate una langa alta. Veti fi fericiti.

Cand iti intalnesti sufletul-pereche, vei simti ca esti iubit(a). Impreuna va veti imparti visurile, viata, si multe altele.

Pretuieste ceea ce ai si ofera tot ceea ce ai vrea sa primesti! Fii bun si deschide-ti inima, daca simti ca omul de langa tine te respecta si te vrea la fel de mult in viata lui.

Acum, ti se pare ca viata e mai simpla. Mai frumoasa. Chiar este. Doar ca te-ai lasat intunecat de catre un om care nu te-a pretuit.

Va completati unul pe celalalt.

Cand iti vei intalni sufletul pereche, iti vei pune capul pe pieptul lui si va fi suficient ca sa te simti fericita. Nu te vei simti sufocata, ci norocoasa pentru ca primesti atata iubire.

Iubirea adevarata vine uneori numai dupa dezamagiri, relatii esuate din care invatam ceva. Lectii importante. Lectii catse ne vor ajuta sa pretuim cu adevarat persoana aceasta, alaturi de care vom imbatrani frumos.

Si da, nu stii cand va aparea dragostea in viata ta, insa daca simti ca totul este asa cum trebuie, in mod inexplicabil, invata sa pastrezi acea persoana in viata ta! NU TE TEME SA IUBESTI SI SA PRIMESTI IUBIRE! INVATA SA ITI DAI O A DOUA SANSA, CHIAR DACA AI FOST DEZAMAGIT(A).

Cand iti intalnesti jumatatea, iti vei trai prezentul, fara sa iti pui prea multe intrebari despre viitor, desi va doriti un viitor impreuna, iar toate vor veni de la sine.
SI NU UITA: DACA VREI SA INVINGA IUBIREA, TREBUIE SA DAI TOT SAU NIMIC! Fara minciuni si inselaciuni. Doar iubire. Multa iubire, Si respect.