Cele mai frumoase cuvinte de dragoste – Iubirea adevarata exista!

Sunt iubiri pe care ai vrea sa le pastrezi pentru totdeauna in viata ta, iubiri ce iti incanta sufletl, oameni cate ti-au patruns adanc in suflet, si care au sosit in viata ta pe neasteptate, ca un soare pe cerul imens, dupa zile intregi de ploaie si nori.

Sunt iubiri care te fac sa dai tot ce e mai bun si mai frumos din propria persoana, iubiri care nu dor. Iubiri care te inalta. Te fac sa speri si sa visezi, desi te simti ca esti foarte rational.

Sunt iubiri

la care nu poti renunta. Oameni pe care ii vei pastra in viata. Abia atunci vei invata ce inseamna”a fost sa fie”.

Inca mai exista iubiri magice, iar cine nu crede in asta, inseamna nu a trait cu adevarat pana acum, iar viata lor e searbada.

Sunt iubiri aparte, care te coplesesc cu trairi si emotii. Iubiri cu adevarat unice.

Iubesti un om. Esti fericit(a) ca l-ai intalnit. Te face sa te simti grozav de bine si nu te poti dezlipi de el. Pastreaza-l. Te va face nespus de fericit(a). Vei simti ca traiesti cu adevarat.
Pentru ca dragostea adevarata exista. Pentru cine are ochi s-o vada. Si suflet sa o simta.

Ofera tot ceea ce ai vrea sa primesti. Deschide-ti inima. Incearca sa intelegi.

Te simti iubit(a)?? Fii fericit!

Iubeste cu sufletul curat si vei primi iubire in dar. Fa omul de langa tine fericit si vei fi si mai fericit(a).

Iubeste-te pe tine insuti. Esti o persoana frumoasa.

Sunt iubiri care nu obosesc niciodata, care nu pleaca niciodata. Iubiri care trebuie pastrate. Iubiri unice.

Invata sa spui”te iubesc”. Invata sa te lasi purtat de iubire. Ofera multa iubire. Ea face minuni in vietile noastre. Din iubire ne-am nascut.

Viata ar fi mult mai simpla si mai frumoasa, daca ne-am iubi cu adevarat.

Uneori, oamenii uita sa se mai iubeasca, lasandu-se purtati de valtoarea cotidiana. Fa-ti timp sa arati ca iubesti, petrece-ti timp alaturi de persoana draga sufletului tau. Iubeste cu tot sufletul. Nu te teme. Va fi bine. Traieste prezentul.

Iubeste asa cum nu ai mai iubit vreodata. Fii pentru persoana iubita asa cum nu a mai nimeni pe tru ea, niciodata. Fii special(a). Vei primi multa iubire. Fa-o sa simta ceea ce nu a mai simtit niciodata, alaturi de nimeni. Pastreaza iubirea in viata voastra. Fa sa fie magic. Iubirea este intr-adevar minunata iar cine spune ca nu are nevoie de ea in viata sa, minte. Cu totii ne dorim alaturi un om care sa ne aduca soarele in viata noastra, care sa ne completeze, alaturi de care sa construim ceva solid, un om in care sa avem incredere, care sa ne inteleaga si pe care sa il intelegem. Un om aparte sufletului nostru. Un om cumsecade. Un om care te face sa zambesti si sa fii fericit(a) prin lucruri marunte. Prin simpla sa prezenta. Daca ai intalnit o astfel de persoana, considera-te un om norocos. Veti imbatrani(sau mai degraba, veti intineri) frumos impreuna.

Va fi bine. Veti trai frumos impreuna… Ai incredere… Va fi nespus de frumos…