Buna, prieten adevarat! Ce mai faci? Esti bine?

Mare lucru in viata, sa ai prieteni adevarati, carora sa le pese de tine si de starea ta de bine. Si nu ca ti-ar trebui multi prieteni, doar ca sunt momente in viata in care ii vezi clar pe cei care iti sunt alaturi cu sufletul, cu gandul si cu tot ceea ce pot.

Sunt momente in care crezi ca exista ingeri pe Pamant. Adica acele persoane care sunt prieteni adevarati si te ajuta neconditionat. Care nu se bucura de raul tau si care sufera alaturi de tine. Care isi fac griji pentru prietenul lor si cauta solutii sa te ajuta. Prietenii adevarati it vor intinde intotdeauna o mana de ajutor, fie ca le ceri asta, fie ca nu.

Vei suferi si dezamagiri, pentru ca vor exista si oameni care atunci cand le va fi bine, vor uita de tine. Te vor cauta rar sau deloc. Pentru ca nu mai au nevoie de tine. Acestia nu te vor intreba: ” Ce mai faci? Esti bine?”

Insa aceasta dezamagire te va face mai puternic iar gustul ei amar va trece, deoarece prietenii adevarati, oameni buni, iti vor fi alaturi. Si poate, unii, din simple cunostinte, iti vor deveni prieteni de suflet.

Lasa-in urma pe cei care nu te cauta. Nu te mai framanta atat pentru ei. Indiferent cat de ocupat ai fi, tot gasesti un moment in care sa iti cauti prietenii, oamenii la care tii.

Persoanele care tin la tine, te vor cauta indiferent in ce colt al lumii se vor afla, indiferent de vreme, de job, si de orice altceva. Pretexte putem gasi oricand insa instinctul si ratiunea, ne pot fi de folos.

” Buna. Ce mai faci? Esti bine?” Intrebari care vin sau nu din partea oamenilor din viata noastra. Cel mai bine e sa te axezi pe propria viata si sa vezi partea plina a paharului. Tine aproape de sufletul tau prietenii adevarati si lasa-i in urma pe cei carora nu le pasa de prietenia voastra si nu te cauta. Mergi mai departe si fii alaturi de prietenii tai care te iti zambesc sincer si bucurati-va de viata!