Copilul meu iubit, intr-o zi vei creste…

Copilul meu iubit
, intr-o zi vei creste… Vei mai dori oare imbratisarile mele atunci, la fel ca si acum? Cresti atat de repede… Timpul zboara parca iar tu esti din ce in ce mai istet, mai curios si mai dulce. Incepi sa pricepi ce e lumea, vezi altfel tot ceea ce te inconjoara.

Te iubesc, copile.
Esti parte din mine si nimeni nu poate sa schimba asta vreodata. Esti si vei fi bucata din inima mea.

Ma imbratisezi si vrei sa imi simti caldura. Te simti protejat in bratele mele. Te tin in brate si te-as tine la nesfarsit. Ca sa stiu ca esti bine. Protejat de toate relele din lume. Vreau sa fii fericit si sa ai o copilarie minunata. Vreau sa zambesti in fiecare zi si sa simti dragostea mea.

Iubirea ta ma implineste si sper sa imi calci pragul si atunci cand vei fi la casa ta. Sa nu ma uiti, fiule, caci te iubesc mai mult decat pe mine.

De cand ai venit tu pe lume, eu am trecut pe locul doi. Caci te iubesc enorm si vreau sa iti fie intai tie bine. Si mie imi e bine, atata timp cat te stiu sanatos si fericit. Nu ma plang de nimic, sa te cresc, e fericire!

Privirea ta ma umple de speranta si optimism si simt ca pot muta muntii din loc. Tu esti puterea mea, copilul meu iubit. Sa ramai asa cum esti: dulce, iubitor si vesel!

Iti doresc o viata lunga si senina in care sa te bucuri cu adevarat si sa ai alaturi numai oameni frumosi. Imi mai doresc sa devii un om bun si sa faci fapte marete. Copil iubit, ma mandresc cu tine si vreau sa stii ca iti doresc tot binele din lume. Esti unic pentru mine, pentru sufletul meu de mama ce vrea sa te ocroteasca si sa iti fie alaturi mereu. Sa nu ma uiti, copile!

Copilul meu iubit
, intr-o zi vei creste si vei pleca de acasa. Ma gandesc cu groaza la acea zi. As vrea sa fiu langa tine si sa te feresc de toate relele din lume. Mama iti vrea binele si te iubeste enorm. Din ziua in care am aflat de existenta ta, am fost cea mai fericita. Te cresc cu drag si te iubesc nespus, copil prea dulce!

Prezent in viata si in inima mea, tu imi umpli sufletul cu bucurie si ma faci fericita in fiecare secunda!

Cu drag,
MAMA