Ce poate alunga tristetea din viata ta

E simplu. Tu singur poti aduce culoare in viata ta. Daca stii sa apreciezi ceea ce ai si nu sa iti pierzi timpul plangand dupa ceea ce nu ai.

Fa-ti timp sa fii fericit
. Destinde-te. Iubeste-te. Acorda-ti timp si simte-te bine in pielea ta. Fa bine ori de cate ori poti si ia de la oameni doar sfaturile bune. Invata sa distingi binele se rau, adevarul de minciuna. Vei invata si ca exista ingeri pe Pamant, care te vor ajuta la nevoie, dar vei afla ca exista si oameni care te vor dezamagi profund. Insa tot ce trebuie sa faci, este sa mergi mai departe si sa nu renunti la visurile tale. Sa faci lasi catre ceea ce iti doresti sa ajungi. Sa atingi ceea ce vrea inima ta. Sa fii fericit(a) si sa nu iti pierzi zambetul niciodata. Sa inveti sa te apreciezi mai mult si sa iti acorzi sansa de a fi mereu o persoana vesela, dar nu numai atat. Sa fii o persoana ce ii inveseleste si pe ceilalti. Pentru ca zambetul naste zambet, asa cum iubirea naste iubire. Sa stii sa urci in tren atunci cand te asteapta. Si sa nu plangi dupa un tren pierdut. Pentru ca va veni altul, mai devreme sau mai tarziu, dar va veni. Sa nu uiti asta niciodata.

Iubirea vindeca toate ranile si ne face mai buni. Iubirea pentru parinti, pentru copii, pentru partenerul de viata, ne inalta.

De ce sa fii trist, cand poti fi vesel? Ai pentru ce zambi, intotdeauna vei avea!

In loc sa stai sa iti plangi de mila, mai bine te-ai axa pe lucruri care iti fac placere si pe care le poti face. Nu iti lasa hobby-urile in urma si urmeaza-ti visurile. Indeplineste-ti dorintele.  

Daca esti trist, evita sa cazi in butoiul cu melancolie, iesi cu prietenii la o terasa, plimba-te, pune-ti ordine in ganduri, fa ceva ce iti place mult, stai pe langa oameni cu simtul umorului si plini de viata. Orice ar fi, o sa fie bine! Trebuie sa stii asta!

Zilele sunt mai frumoase cand le incepi cu un zambet si cand chiar crezi ca vei avea o zi excelenta! Fii optimist si autosugestioneaza-te.

Crede-ma, tristetea pe care o simti acum, va trece! Am simtit-o si eu, au simtit-o si alti oameni. Timpul vindeca tot. Chiar vindeca. Ai incredere. Va trece. Vei fi bine. 


Ce poate alunga tristetea din inimile noastre?
Un ras pe cinste, o iesire cu prietenii, o imbratisare din partea copiilor nostri… Si sunt o mie de alte motive! Trebuie doar sa le cauti in propria persoana si le vei gasi numaidecat. Hai, curaj! Capul sus! Nu esti singura persoana care astazi nu se simte bine sufleteste, maine vei fi mai bine, crede-ma. Ai atatea motive sa fii fericit!