Aventura sau relatie stabila ? Cum stii daca te iubeste

Te afli intr-o relatie de ceva timp si te intrebi daca intr-adevar este o relatie serioasa sau inca o aventura. Iti vei da seama usor daca te iubeste si vrea sa mearga mai departe relatia cu tine daca face lucruri precum :

1. Te suna des, iti trimite mesaje sau iti da intalnire aproape zilnic. Facand asta vrea sa fie mereu in preajma ta si sa se bucure de prezenta ta.

2. Vrea sa te prezinte familiei lui. Ii cunosti deja prietenii si daca vrea sa ti prezinte familia sa, astfel isi arata interesul pentru o relatie stabila.

3. Vrea sa te cunoasca mai bine si te intreaba diverse lucruri despre tine. Ii intreaba pe prietenii tai ce culoare preferi, ce flori iti plac sau te intreaba chiar pe tine.

4. Vine la intalnire cu o floare sau mai multe. Pe langa faptul ca demonstreaza ca e romantic si cavaler, iti spune astfel sentimentele lui.

5. Nu intarzie la intalnire niciodata.

6. Nu te streseaza cu subiectul sex. Un barbat care te iubeste cu adevarat va astepta momentul potrivit pentru aceasta actiune si nu va insista. Daca insista, inseamna ca te vrea doar la asternut, deci e clar o aventura.

7. Te introduce in cercul lui de prieteni. Daca nu face asta, inseamna ca are ceva de asuns si tu esti doar o aventura.

8. Vorbeste frumos cu tine, te alinta si iti spune mereu « Te iubesc ! ».

O vorba spune « dintre iubire si ratiune, alege ratiunea iubirii », adica deschideti ochii si vedeti atent daca persoana de langa voi va impartaseste iubirea sa nu.