Lichidele tratate cu magneti sunt cel mai simplu si mai economic mod de a practica medicina preventiva. Descoperiti care sunt utilizarile lor.

Din moment ce 70% din greutatea corporala este alcatuita din apa, este important sa ne gandim ce tip de apa ne va aduce cele mai bune beneficii. Apa ionizata este bogata in oxigen, neutralizeaza radicalii liberi periculosi, mareste nivelul de energie, corecteaza echilibrul acid / alcalin al corpului, hidrateaza celulele si, in general, reduce multe simptome ale imbatranirii.

Doar puneti un magnet cu polul corect in contact cu sticla de apa si lasati-l in repaus cateva ore, lichidul incepe sa isi sorteze moleculele, si isi schimba gustul, PH-ul, si il transforma intr-o substanta cu proprietati terapeutice .

Care sunt utilizarile apei tratate cu magneti? Apa ionizata de campul magnetic este cea mai ieftina forma de medicina preventiva.

Este suficient sa beti o cantitate suficienta de apa polarizata de efectul magnetilor, pentru a preveni aparitia multor boli, inclusiv degenerative. Se recomanda sa beti 20 cc pe kilogram de greutate, de apa care a avut contact cu magneti, pentru a echilibra pH-ul in sange. Vezi si alte articole pe comunicam.net.

ce este apa ionizata si ce beneficii are

Beneficiile de baza ale aportului de apa ionizata:

– Gust placut
– Reduce aciditatea si ajuta la reglarea pH-ului corpului.
– Produce efecte terapeutice in organism, in special in sistemele digestive, nervoase si urinare.
– Ajuta curatarea arterelor, activeaza sistemul circulator si functia de reglare a temperaturii.
– Este benefic pentru problemele de rinichi, guta, obezitate si imbatranirea prematura.
– Stimuleaza activitatea creierului.
-Faciliteaza relaxarea si bunastarea.
– Ofera o mai mare vitalitate.

Apa ionizata produce, de asemenea, efecte benefice asupra organelor digestive si urinare, actioneaza asupra sistemului nervos, tensiunii arteriale, ajuta la deblocarea arterelor si normalizeaza sistemul circulator.

Ea exercita un efect profund de curatare asupra tuturor tesuturilor corpului, ajuta la reducerea toxicitatii generale, imbunatateste functiile circulatorii si echilibreaza bila.

Apa alcalina este un antacid, deci ajuta la probleme cum ar fi refluxul de acid. Ajuta la neutralizarea conditiilor acide ale corpului pentru a preveni bolile acute si cronice, tipurile de cancer si alte patologii de sanatate.