Am dreptul sa simt ceea ce simt si nu ma poate condamna absolut nimeni.

Am dreptul sa iubesc sau sa detest anumite obiceiuri sau chiar persoane. Nu port ranchiuna, insa nu pot fi de fier. Pentru ca uneori ma satur de ignoranta unora, laudarosenia altora sau lenea nemarginita din jur.

Fiecare om are dreptul sa simta ceea ce simte.

Omule, ai dreptul sa te indragostesti, dar sa te si desparti. Si sa mergi mai departe. Si sa tii capul sus. Pentru ca fiecare om care “trece” prin viata noastra, are un anumit scop.

Din fiecare experienta a vietii avem ceva de invatat.

Am dreptul sa simt ceea ce simt! Si simt ca vreau sa ma imbat de fericire, sa alerg spre optimism, sa cant de bucurie si sa iubesc viata mea!

Iubeste-ti viata, indiferent de ceea ce simti ! Pentru ca totul trece, totul vine…

Ai dreptul sa simti ceea ce simti!

Ai dreptul sa simti repulsie pentru persoanele limitate in gandire, ai dreptul sa crezi ca meriti mai mult, ai dreptul sa te zbati sa ajungi la fericire…

Ai dreptul sa simti ceea ce simti! E vorba despre viata ta si nu trebuie sa fii ipocrit(a)! Spune ceea ce ai de zis, la timp. Iubeste la timp. Destesta, dar nu pentru mult timp.

Am dreptul sa nu tolerez comportamentele care nu-mi fac placere, am dreptul sa nu pastrez in viata mea persoanele de la care nu am ce invata, am dreptul sa simt ceea ce simt!!!