Nu ramane cand trebuie sa pleci si pretuieste ceea ce ai

Uneori, simti ca nu iti mai gasesti locul. Simti ca nu iti mai place sa traiesti langa persoana care e langa tine. Te simti irascibil, nefericit. Simti ca ai facut tot posibilul sa mearga aceasta relatie. Insa in continuare simti ca lipseste ceva. Acel ceva care iti lasa un gol imens in suflet, un gol ce se adanceste din ce in ce mai mult. Un gol care te face nefericit(a).

Te gandesti cum e mai bine pentru amandoi, stii ce ar fi de facut, insa tot amani. Amani plecarea. Plecarea definitiva. Pana cand?

Uneori e inevitabila despartirea. Calea cea mai buna. Libertatea te va face un om fericit. Pentru ca trebuie sa intelegeti ca nu va mai intelegeti.

Pentru ce sa va amarati zilele impreuna?! Pentru ce sa va prefaceti ca totul este in regula, cand, de fapt, nu e asa?!

E greu sa pleci si sa lasi in urma o persoana cu care ai trait ani de zile si ai impartit bune si mai putin bune.

E greu sa te separi. Dar si mai greu sa pastrati respectul. Macar de dragul clipelor frumoase dintre voi. De dragul zambetelor ce vi le-ati oferit unul celuilalt. Ca sa faceti asta, va trebuie maturitate.

Indiferent de varsta pe care o aveti, exista oameni care nu sunt pe deplin maturi, care poarta ranchiuna si se despart cu mare scandal. De ce asa? La ce bun?!

De ce sa nu va despartiti civilizat?! Pentru ce sa va jigniti?!

Cand cineva nu te mai iubeste, trebuie sa accepti asta! Nimeni nu e o obligat sa te iubeasca iar ca sa o faca, depinde si de tine!

Nu indeparta persoana draga din viata ta, apoi te victimizezi! Comporta-te frumos, arata respectul cuvenit, afectiune, tandrete. Pastreaza persoanele dragi in viata ta, nu le indeparta si nu arunca vina pe ele daca va despartiti. Intr-o relatie sunt doi, deci fiecare e vinovat, mai mult sau mai putin.

Pretuieste ceea ce ai ACUM, ca mai tarziu sa nu suferi!

Iar daca nu va mai tolerati sub nicio forma, nu va mai respectati si ati inceput sa va certati zilnic, e foarte clar ca trebuie sa luati o pauza. Asa ar fi cel mai bine pentru amandoi. Ca sa nu ajungeti sa va urati si sa va faceti rau. Nu are rost. Avem doar o viata si meritam sa o traim alaturi de cine ne place!