De ce se indragostesc barbatii? Si barbatii iubesc femeile

De ce se indragostesc barbatii? Si barbatii iubesc femeile

Desi Cupidon i-a sagetat din plin, multi barbati nu recunosc ca s au indragostit. Un motiv important pentru care se indragosesc barbatii este chimia, mirosul femeii ii atrage. Chiar daca aceasta poarta un parfum sau nu, este primul lucru pe care un barbat il cauta la o femeie. Ce ii atrage pe reprezentantii sexului tare? Pai ii atrage si fizicul: niste sani potriviti (nici mari, nici mici, doar atat cat sa ti faci treaba cu ei), o fetisoara draguta si un corp ingrijit cu siguranta nu trec neobservate. Trecere la barbati au si fetele vesele, optimiste. Nu trebuie neaparat sa ai un corp „beton” ca sa fii remarcata. Sinceritatea este un alt motiv pentru care barbatii se simt atrasi. Faptul ca o femeie este comunicativa si mereu pusa pe glume ii binedispune si ii atrage pe barbati.

4 comments

  1. Ori e prea slaba la minte si chiar crede toate complimentele care i se fac.Cred ca de multe ori barbatii ca sa nu-si mai bata capul cu devenirea lor si educarea lor ca barbati adevarati cu atitudine recurg la simplitati de genul complimentelor gratuite si siropoase gandindu-se ca astfel poate mai cade o proasta in plasa.

  2. Barbatii astia despre care vorbesti sunt aia cu bani sau fustangii satului? Pe care-i pui cu botul pe labe rapid prin metodele clasice, care nu dau gres, nu?!
    Important pentru un barbat adevarat, nu este fizicul, mirosul, ci chimia sau palmaresul. Daca, in primul caz, vorbim despre cazuri rare, pentru ca, stim cu siguranta, ca o chimie fizica se petrece exact ca trecerea cometei pe cer, in al doilea caz, barbati sunt multi, confuzi si incarcerati in puterea magica a sexului de ocazie, fie ca incearca sau nu o relatie serioasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *