Cum sa treci peste o despartire? Cat de grea e despartirea

V-ati vazut, v-ati iubit, iar acum v-ati despartit. Ce e de facut in acest caz? In primul rand nu dispera, o alta iubire iti va iesi in cale. Nu te invinovati pentru esecul relatiei. Considera ca Nu a  fost sa fie! Nu mai visa la o impacare, mai bine iesi cu prietenii si cauta  sa  uiti, antreneza- te in lucruri care iti fac placere. Daca speri sa te impaci cu el, si totul sa fie ca la inceput, o sa fii dezamagita. Nu pleca la drum intr-o relatie sperand ca aceasta sa dureze o vesnicie. Niciodata nu se stie ce va urma.

Nu-ti mai aminti  lucrurile urate din relatie, pastreaza-le in suflet  doar pe cele placute si nu in ultimul rand, invata din greseli, pentu ca data viitoare sa fii pregatita.

Ai dreptul sa fii fericita. Alesul tau, ursitul, cum se spune in popor va aparea cu siguranta ca sa formati o familie. Cel mai important lucru: nu spera ca in urmatoarea relatie totul sa functioneze perfect!

Totul va iesi bine! O despartire nu reprezinta sfarsitul lumii, avem o viata in care putem iubi si ne putem desparti, ramanand amintiri frumoase.
Bucura-te pentru ca ai avut ocazia sa intalnesti iubirea si ca ai invatat ceva din acea relatie!
Capul sus!