Vindecare anxietate si atacuri de panica in mod natural

Poveste spusa de o prietena, Mariana, din Sibiu, careia ii multumim frumos!

In cele ce urmeaza am sa va impartasesc modul in care mi-am revenit dupa noua ani de boala.

Sufeream de anxietate si atacuri de panica. In unele zile imi era relativ bine, dar in unele ma simteam groaznic.

Am citit diverse pareri pe net despre aceasta „boala”, caci nu este propriu-zis o boala.

Anxietatea si atacurile de panica sunt consecintele unor dorinte neimplinite, experiente traumatizante, socuri sau stres prelungit.

Nu mai conteaza de ce m-am imbolnavit eu, dar conteaza cum am reusit sa redevin OM, sa stiu ca traiesc, sa simt ca traiesc cu bucurie ca inainte.

1. In primul rand, gandirea pozitiva. Am inceput, cred, acum un an sa am autosugestionez SUNT SANATOS SI MA SIMT BINE. Faceam asta si in timpul atacului de panica. Desi imi era rau, eu spuneam aceste cuvine.

Cel mai important este SA CREZI ceea ce spui!

2. Tot pe principiul gandirii pozitive, am inceput sa rememorez timpul in care ma simteam bine, si eram fericita. Am reusit sa ma gandesc intens la acele clipe si reuseam cateva momente sa ma simt exact ca atunci! Nu te gandi la iubit(a) de atunci. Nu conteaza persoana, ci CUM TE SIMTEAI FIZIC.

Cu timpul, am reusit sa-mi revin complet.

3. Nu va asteptati la minuni imediate. Te poti vindeca, dar trebuie sa ai rabdare si incredere in tine ca vei reusi. Este ca o lupta cu tine insusi.

4. Apreciaza cee ce ai. Cu siguranta ai parinti care te iubesc, desi mai discutati in contradictoriu cateodata, esti la scoala sau lucrezi.

5. Invata sa te simti bine in corpul tau. Apreciaza ce ai frumos si impaca-te cu idee ca nu esti perfect! Nimeni nu e perfect!

6. Un psiholog sau un psihiatru, te poate ajuta si el!

Invata sa TE SIMTI BINE orice ai face! Si cand esti la scoala sau la munca, si pe strada, si la plimbare si cand iti bei cafeaua.

ESTI PUTERNIC (a), FRUMOS/FRUMOASA SI VEI REUSI SA ITI REVII! Daca eu am reusit, si tu poti!