Vei sti cand dragostea din viata ta e adevarata

Dragostea adevarata poate sosi in viata ta dupa multi ani de asteptare sau dezamagiri, dar cu siguranta va veni.

Dragostea adevarata va veni de acolo de unde nu te astepti si va fi asa cum nu te astepti: superba, de vis!

Vei sti ca ti-ai intalnit jumatatea de indata ce ii vei observa ochii iar buzele te vor saruta. Pentru ca nimeni nu te- a sarutat la fel si nici nu iti vei mai dori alte saruturi, ale altcuiva. Pentru ca te vei simti implinit(a) inca din clipa in care te va imbratisa pentru prima oara.

Pentru ca
ti se va taia rasuflarea la fiecare atingere si bunatatea te va cuprinde. Pentru ca iti va da totul si vei afla ce este fericitea in dragoste!

Vei sti ca este dragoste adevarata pentru ca inima iti va sopti asta. Si pentru ca te priveste “altfel”. Cu o duiosie infinita. Pentru ca te respecta si te vede cea mai frumoasa persoana din Univers. Pentru ca vrei sa visezi acelasi vis cu acel om drag. Omul tau.

Dragostea adevarata aduce fericire in viata noastra si ne motiveaza.

Vei sti ca este dragostea mult asteptata de indata ce vei simti ca vrei sa imbatraniti impreuna pentru a-i oferi tot ce ai mai bun, sentimentele tale frumoase pe care nu ai putut sa le oferi pana acum nimanui…

Acum esti complet(a) si te simti puternic(a). Pentru ca ai un om aparte in viata ta. Un om bun la ga care vrei sa fii. Un om caruia vrei sa-i oferi toata inima ta… Omul alaturi de care viata ti se pare minunata si alaturi de care vrei sa traiesti fiecare zi si fiecare noapte. Omul caruia vrei sa ii oferi toate zambetele tale si sa il faci fericit. Omul pe care l-ai visat dintotdeauna. Poate nu cel perfect in ochii lumii, insa atat de potrivit pentru tine! Desi nu perfect, iti face viata perfecta. Omul caruia iti place sa-i vezi zambetul si sa-i citesti bucuria in ochi. Omul care sa te inteleaga fara sa-i vorbesti. Si invers. Omul pe care il vezi cel mai frumos, un om care stie sa se faca iubit…

Vei sti ca dragostea e adevarata de indata ce iti va rosti numele… Pentru ca magia iubirii exista..