Urari si mesaje originale de la multi ani pentru parinti

La multi ani, dragii mei parinti! Voi mi-ati luminat viata pana acum si imi doresc mult sa-mi fiti alaturi mereu. Va iubesc mult!

Sa fiti voinici, veseli si intelepti multi ani si de acum incolo! Sunteti cei mai tari! La multi ani!

La multi ani, iubiti parinti! Vreau sa stiti ca va apreciez, va stimez si va iubesc enorm. Imi doresc sa fiti santatosi in continuare, si cu zambetul pe buze. Sper sa va placa tortul.?

Voi mi-ati dat viata, iar pentru asta nu am cuvinte sa va multumesc. Astazi, este ziua in care va sarbatoriti iubirea. Va urez din suflet cat mai multi ani frumosi, impreuna. Ani luminosi, linistiti si veseli ca voi.

M-ati iubit, m-ati crescut, m-ati protejat. Acum e randul meu sa va arat cat de mult va pretuiesc si va iubesc. La multi ani, scumpii mei!

Intelepciune, incredere, iubire, pe toate mi le-ati oferit. Va iubesc enorm, dragi parinti frumosi! Va multumesc pentru educatia si pentru copilaria minunate oferite! La multi ani!

Zile senine, bunatate, intelepciune, dragoste, multa sanatate. De toate imi doresc sa aveti parte, iubitii mei parinti. La multi, multi ani impreuna!

Un parinte este cea mai de pret fiinta pentru un copil. Fiinta ce i-a dat viata si l-a crescut cu drag, intelepciune si respect. Dragi parinti, va doresc alaturi multi, multi ani! Sa fiti fericiti si la fel de incantatori!

Sunteti cei mai buni, cei mai darnici si cei mai iubitori. Sa fiti sanatosi, la fel de intelepti si sa aveti parte numai de bine, frumos si adevar.

Cele mai dragi fiinte imi sunteti, voi mi-ati indrumat viata si intotdeauna gasiti cel mai bun sfat. Sunteti comoara mea. Va iubesc mult, va apreciez si va respect. La multi ani, sanatosi!

Mereu impreuna as vrea sa va am, sa fiti sanatosi, veseli si luminosi. La multi ani! Va iubesc enorm.

Cei mai frumosi, cei mai buni prieteni, parintii mei. La multi, multi ani fericiti si linistiti. Va iubesc mult.

Distractie, voie buna, mese pline, iubire, zambete, imbratisari, cadouri, oameni buni. De toate sa aveti parte. La multi ani!