Urari si mesaje de la multi ani pentru proaspetii casatoriti

Casa de piatra si multa fericire tinerilor casatoriti! Sa aveti zile senine si copii sanatosi! La multi ani!

La multi ani, dragi miri! Sa aveti sanatate, veselie, putere de munca si la cat mai multe realizari impreuna! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu ca astazi!

E ziua nuntii voastre si vreau sa va urez si eu mult bine, succese, bucurii multe si copilasi sanatosi! La multi ani!

Multe decizii intelepte, iubire si pace in familie sa aveti! La multi ani cu sanatate! Casa de piatra!

Ziua nuntii e cea mai fericita zi, in care mirii sunt in centrul atentiei si se simt excelent. Sa fiti fericiti impreuna si sa aveti cat mai multe realizari impreuna, liniste in casa si iubire in inimi. La multi ani!

La multi ani, fericiti si casa de piatra! Fie ca iubirea sa dainuie in casa voastra cel putin o suta de ani!

Iubirea este sfanta, sa nu uitati niciodata asta. Iubiti-va mult si respectati-va intotdeauna. Casnicie fericita si copilasi sanatosi si frumosi!

Sa fiti veseli ca astazi, in ziua unirii destinelor voastre, intotdeauna, sa stiti sa va pretuiti si sa va respectati mereu, sa va fiti alaturi si sa luati deciziile cele mai bune! Casa de piatra, frumosilor!

In ziua unirii destinelor, va urez din toata inima sa fiti veseli, fericiti si sanatosi, intotdeauna! La multi ani impreuna si cat mai multe visuri implinite!

La multi ani, tineri casatoriti! Sa aveti casa luminata, viata lunga si multa fericire. Sa aveti copii frumosi si buni, pace in suflete si multa voie buna si putere de munca.

Tot binele din lume pentru proaspetii casatoriti! La multi ani, cu multi bani!

Fie ca viata impreuna sa fie un vis frumos, casa imbelsugata, inimile blande, copiii sanatosi, la multi ani, cu bunastare!

Casa de piatra si multe bucurii, viata frumoasa si pace in casa, o familie unita sa aveti. La multi, multi ani impreuna!

Sa fiti un cuplu fericit, un exemplu pentru fiecare, sa va iubiti mult intotdeauna, sa aveti incredere unul in celalalt si sa va respectati mereu! Casnicie fericita si mult noroc!