Urari originale de “la multi ani” la zile de nastere

1. Priveste in jurul tau si observa cat esti de iubit(a). Iti dorim din suflet, sa ai sanatate si fie ca toate visurile sa devina realitate curand! La multi ani fericiti!

2. Comoara mea esti tu, pentru ca imi faci viata frumoasa prin farmecul tau. Azi, de ziua ta de nastere, iti spun inca o data ca te iubesc enorm si ca iti doresc tot binele din lume! La multi ani!

3. Sanatate, respect, intelepciune, maturitate, iubire… De toate sa ai parte in anii ce vor veni. La multi ani!

4. Vreau sa fiu prima persoana care iti ureaza toate cele bune de ziua ta! La multi ani iti urez din toata inima, ce iti apartine!

5. La multi ani! Sa ne traiesti la fel de vesel si de optimist! Esti o fiinta minunata si meriti tot ce e mai pur pe lumea asta! Sa fii sanatos si sa ai parte de multa, multa iubire!

6. Petrece de ziua ta, fii voios, ciocneste un pahar cu prietenii si familia. Si pofta mare la tort! La multi ani!

7. O zi speciala, una pe an. Ziua ta. O zi minunata iti doresc, plina de surprize placute si oameni frumosi! Viata lunga alaturi de cei care te pretuiesc cu adevarat!

8. Intotdeauna sa zambesti ca astazi! Intotdeauna sa fii o persoana calda si optimista, sa iubesti viata si sa faci tot posibilul sa pastrezi fericirea in viata ta! La multi ani!

9. Persoanele care tin la tine cu adevarat, iti vor fi astazi alaturi, chemate sau nechemate de tine. Primeste-le cu bucurie si… Petrecere de vis! La multi ani! Chiar daca sunt departe, ma gandesc la tine si mi-as fi dorit sa iti fiu aproape, si fizic!

10. La multi ani! Cele mai frumoase urari de bine au pornit catre tine! Vreau sa fiu printre primii care te felicita de ziua ta! Sa fii iubit(a) si sanatos(sanatoasa) intotdeauna!