Nu exista copil rau! Niciun copil nu trebuie considerat rau!

Pur si simplu nu suport exresia”copil rau”, pentru ca nu cred ca exista vreun copil rau pe lumea asta. Copiii sunt doar ceea ce “formeaza” adultii!

Detest aceasta expresie cu atat mai mult cu cat vreo mamica se gaseste sa imi numeasca minunea asa! Toate… Pana la copilul meu!! Adica nu-mi place sa aud aceste vorbe adresate niciunui copilas, cu atat mai mult alui meu!

Cum sa fie rau un copil inocent? Mai ales cand sunt atat de mici…

Nimeni nu trebuie sa isi permita pe lumea aceasta sa critice un alt copil, sub nicio forma!! Si niciun parinte nu trebuie sa permita asta altui parinte!

Ma irita cumplit sa aud cum parintii isi fac puii “rai”! Copii nu sunt rai si nu ar trebui considerati asa! In orice caz, se spune ca, ” copiii sunt oglinda parintilor!” Deci?!

Psihologii spun ca, asa cum ne numim copilasii, asa vor deveni. Astfel, daca tu ii spui mereu ca e “un copil rau”, va incepe sa faca lucruri negative.

Depinde doar de noi, adultii, cum ii educam si cum vor fi atunci cand vor fi “mari”. Pana atunci, sa fim copii o data cu ei, sa zambim mai mult, sa iertam si sa le facem copilaria fericita! Ei trebuie sa ramana inocenti, oricum ar fi!