Urari deosebite si mesaje originale de la multi ani

Fie ca toate zilele sa fie la fel de frumoase ca aceasta, si sa iti aduca multe bucurii. De ziua ta, iti urez toate cele bune si multa sanatate! La multi ani!

Sa ai parte de o zi superba, sa te bucuri din toata inima si sa afli ce e iubirea! La multi, multi ani!

De ziua ta, iti urez ca sufletul sa iti fie linistit, viata sa fie lunga, inima buna, prietenii aproape, spiritul liber. La multi ani, si multa sanatate!

Un sincer si calduros la multi ani, primeste din partea mea, alaturi de cele mai frumoase urari de bine, de ziua ta!

Zile senine si fericite, alaturi de cei dragi! Fii un om bun si vei fi fericit! La multi ani! Simte-te bine in aceasta zi speciala si frumoasa, ca tine!

Lasa grijile deoparte si bucura-te alaturi de prieteni, e ziua ta si trebuie sa fii linistit si voios, azi si in fiecare zi ce va urma. La multi ani, dragul meu prieten!

Fie ca toate zilele sa fie o sarbatoare pentru tine, sa ai sanatate si sa zambesti in fiecare zi. Iti urez un sincer si calduros la multi ani, alaturi de persoanele dragi.

Distractie placuta alaturi de cei dragi si nu uita, chiar daca sunt departe, te iubesc mult si vreau sa iti urez toate cele bune, sa ai parte de onestitate, veselie si multa sanatate.

La multi ani, sa ai prosperitate si bucurie multa in viata ta, sa fii o persoana apreciata si blanda, sa ai rabdare si inima cinstita.

La multi ani, draga prietene! Sa fii sanatos, prieten bun, viata lunga, si multa voiosie.

Distractie placuta, masa plina, suflet curat, viata frumoasa iti doresc de ziua ta. La multi ani, fericiti!

Multa sanatate si fericire si un sincer la multi ani, suflet curat! E ziua ta astazi iar eu sunt departe, insa ma gandesc mereu la tine. Te iubesc si te pretuiesc, oriunde as fi. La multi ani!

De ziua ta sa fii linistit si plin de energie iar masa sa iti fie plina de bunatati. La multi ani, fericiti si impliniti, alaturi de familie si prieteni.