Urari de la multi ani si mesaje de Sfanta Maria

La multi, multi ani, Maria mea iubita! Sa fii sanatoasa, vesela si fericita! Esti cea mai de pret comoara pentru mine si iti ofer inima mea, care bate pentru tine! Te iubesc!

Cele mai sincere urari de bine, sanatate, succese, inima buna si prieteni adevarati! De toate sa ai parte! La multi ani, prieten drag! Azi e Sfanta Maria, porti nume de sfant, deci sper sa fii ocrotit si fericit, mereu.

Ti-am pregatit un tort urias, coboara in living! La muuulti ani, Maria noastra frumoasa!

Visuri implinite, mult noroc, o zi de neuitat sa ai, scump amic! Si o petrecere de vis, alaturi de cei dragi, care vor sa iti ureze toate cele bune si iti sunt alaturi de ziua ta onomastica. La multi ani!

Esti un om special, care poarta un nume deosebit: Mariana. La multi ani! Bucura-te din plin, e ziua ta de nume. Fie ca Sfanta Maria sa te ocroteasca si sa te pazeasca mereu. Distratie placuta si un sincer si calduros “la multi ani”!

Pastreaza-ti zambetul pe buze, lumina in suflet si bucuria in inima! La multi ani si sa ai parte de bine, adevar si multi prieteni adevarati, care sa iti fie aproape, intotdeauna!

Masa plina si imbelsugata, vointa de fier, zambeste din plin, multa bucurie si noroc, pe toate sa le ai, pentru ca meriti! La multi ani! Indeplineste-ti toate visurile si fii fericit!

Sa curga sampania de ziua ta! Sa petrecem si sa ne simtim bine, cu totii la petrecere! Speram sa iti placa mult cadourile de la noi! La multi ani, cu multi bani!

Viata lunga, fericire, mii de bucurii si veselie! Sa ai sanatate si putere, pentru a face tot ceea ce iti doresti! La multi ani! Porti un nume superb, esti un norocos, Marian! La multi si iti doresc sa ai o petrecere cat mai reusita! Chiar daca sunt departe, toate gandurile mele sunt indreptate catre tine!

Esti o persoana minunata si meriti tot ce e mai bun! Iti doresc din inima un sincer si calduros “la multi ani”! Fie ca toate dorintele sa ti de implineasca, sa ai sanatate si putere de munca! Zambeste in fiecare zi si bucura-te din plin de viata!

Sa ai zile senine, fericire in suflet si liniste in casa! Nu conteaza bogatia, ci sa simti ca traiesti cu adevarat. Nu te lasa batut niciodata, prietene! La multi ani! Te stimez si tin la tine mult, scumpul meu amic! Deschide usa, am sosit cu o sticla de sampanie, sa ciocnim si sa sarbatorim, asa cum se cuvine:-))

De ziua ta, dar nu numai, bucura-te din plin, tine-ti prietenii aproape, ciocneste un pahar, si petrece! Multa sanatate, viata frumoasa si plina de bucurie si impliniri, si cele mai frumoase urari, primeste din partea mea, draga Maria! Ramai la fel de buna, frumoasa si optimista! La multi ani!

Nimeni si nimic sa nu iti umbreasca aceasta zi minunata, zi sfanta, ziua ta onomastica, Sfanta Maria! La multi ani! Sa ai parte de tot ce e ma bun si mai frumos pe acest Pamant!