Ce sa faci cand te indragostesti de cineva si iubesti

Lasa-ti sufletul sa iubeasca in voie, sa spere si sa viseze. Uneori e bine sa iti permiti sa iubesti in voie, fara sa te gandesti la “celebrul” maine. Sa simti ca esti iubit si ca iubesti cu tot sufletul, atat cat cat va fi sa fie, fara intrebari, fara prea multe raspunsuri si dileme. Uneori trebuie sa “ii permiti” inimii sa se indragosteasca, fara sa ai neaparat nevoie de certitudini. Iubeste! Si fa-o bine!
Ce sa faci cand te indragostesti? Sa fii tu insuti, si toate vor veni de la sine. Lasa-ti inima sa ofere tot ce are mai bun de oferit.

Nu te teme sa te indragostesti. Ci traieste-ti povestea de dragoste, atat cat e sa fie. Daca ai gasit pe cineva care te implineste, langa care te simti tu insuti, fa tot posibilul si pastreaza acea persoana in viata ta!

Traieste asa cum vrei tu, atata timp cat nu ranesti pe nimeni! Omule, nu uita ca ai o singura viata si ca meriti sa fii iubit si sa iubesti cu toata inima! Pentru ca toate iti merg mai bine atunci cand iubesti.

Pretuieste-te pe tine si pretuieste persoana de langa tine, omul de care te-ai indragostit. Nu lasa pe nimeni si nimic sa va desparta. Nu uita ca TU esti tu, si esti special! Fii puternic, oriunde vei merge si iubeste viata din plin! Da-ti o sansa si nu te feri sa indragostesti! Oricine are dreptul al iubire si merita sa cunoasca iubirea!

Cand te indragostesti, nu minti si nu trada! Pentru ca minciuna are picioare scurte si pentru ca nimeni nu merita asta! Ofera exact ceea ce iti doresti sa primesti! Adevarul iese mereu la iveala, mai devreme decat te astepti iar increderea, o data pierduta, greu se recapata, greu sau niciodata.

Nu iti oferi sufletul pe tava, insa! Chiar daca te indragostesti, nu trebuie sa ii povestesti intreg trecutul tau, sau sa ii dezvalui toate temerile, ori gandurile. Uneori e bine sa fii… “precaut”. Pentru ca nu cunosti un om intr-o viata, asa ca e bine sa lasi acea persoana sa te descopere pas cu pas. Indragosteste-te, insa pastreaza-ti ratiunea. Iubirea este oarba.

Daca vrei sa iubesti, iubeste curat, fara sa ascunzi nimic, fara sa faci pe nimeni sa sufere. Indragosteste-te si cultiva cele mai pure sentimentele. Pastreaza iubirea in viata ta.

Pentru ca iubirea face minuni in viata noastra, ne face mai buni si mai frumosi, mai calzi sufleteste si mai optimisti, mai increzatori in fortele proprii si mai veseli! Pentru ca da, iubirea iti da chef de viata! Iar despartirea, daca se intampla, nu ar trebuie sa te darame. Din contra. Bucura-te ca s-a intamplat, nu te intrista ca s-a terminat! Ia totul asa cum este, insa lupta sa fii fericit si multumit cu viata pe care o duci! Regretele nu au ce cauta in viata ta! Viata este scurta si minunata, deci, traieste din plin!

Zambeste, indragosteste-te si fii fericit! Canta, danseaza si fii fericit! Oriunde, oricand, mereu!