Urari de la multi ani, mesaje si sms pentru surori si frati

La multi ani, dragul meu fratior! Tu esti puterea mea, geamanul meu. Imi place cum ne distram impreuna, cum ne destainuim unuil altuia si cum ne sprijinim. Esti cel mai bun frate, iti doresc sa ai succes, sanatate si multa iubire! La multi ani!

Esti cea mai buna prietena a mea, scumpa mea surioara! De ziua ta,

vreau sa te imbratisez si sa iti urez din tot sufleful un sincer si calduros “la multi ani!”

Pentru cel mai bun frate si cel mai curajos, primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sa fii sanatos, iubit si iubitor si sa ai parte de tot ce e mai frumos! La multi, multi ani!

La multi ani, sanatosi, plini de succes! Sa ai in viata ta oameni frumosi, prieteni adevarati, familia aproape! Te iubesc, dragul meu fratior!

E ziua ta, surioara! Bucura-te, petrece! Fii optimista, fericita, esti frumoasa! La multi ani! Sa fii sanatoasa si vesela mereu!

Fratele meu, esti cel mai bun. Iti doresc sa ai mult noroc si fericire. De abia astept sa inceapa petrecerea! La multi ani! Sper sa te am alaturi 1000 de ani!

Draga mea surioara, iti doresc de ziua ta, in aceasta zi minunata, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii mereu fericita! La multi ani!

Cele mai frumoase clipe sunt alaturi de tine, esti cel mai bun prieten si frate! La multi ani! Sa ne distram de ziua ta! Sper sa iti placa mult cadoul de la mine.

Te iubesc mult, surioara mea frumoasa! Esti o persoana pretioasa, ai grija de tine! La multi, multi ani, cu multi bani!

De ziua ta, bucura-te din tot sufletul. Mereu sa te bucuri, nu doar acum. La multi ani!

Fratiorul meu iubit, vreau sa fiu prima care iti ureaza la multi ani de ziua ta! Sa fii mereu fericit si sa ai casa plina cu lumina, caldura sufleteasca, armonie si dragoste! La multi ani!

La multi ani cu bucurie! Sa ne petrecem azi, sa te sarbatorim, scumpa mea surioara! Sa dansam, sa cantam, sa ne simtim grozav in aceasta zi si in toate! Cand ne-o fi mai rau, asa sa ne fie, ca astazi!

Zambeste si fii fericit! La multi ani! E ziua ta! Canta si danseaza alaturi de cei dragi! Prietenii si familia te iubesc nespus!

Legatura dintre frati este indestructibila, asa se spune. Ca sangele apa nu se face si ca fratii se ajuta la greu. De ziua ta, iti sunt alaturi si iti urez din toata inima la multi ani! Sa fii fericit si cu zambetul pe buze mereu, asa cum meriti!

Iti doresc din toata inima sa ai parte de fericire, iubire, prieteni adevarati, sanatate si o inima buna! La multi ani! Esti cel mai bun frate, pe care il iubesc nespus!

La multi ani, draga mea surioara! Ti-am pregatit o surpriza.

Cele mai sincere urari de bine si sanatate primeste din partea mea! Vreau sa stii ca iti sunt alaturi si iti voi fi mereu! La multi ani! Sa ai casa luminata, plina de veselie, pace sufleteasca, iubire si sanatate!