Sperante si dorinte la sfarsitul anului – Ganduri de Anul Nou

Un nou an se apropie cu pasi repezi iar nostalgia si gandurile ne cuprind. Si facem bilantul. Ce am realizat anul acesta? Ce mai am de facut?
Bine ar fi sa uitam, macar in aceasta zi speciala de rutina si grijile zilei si sa zambim mai mult.
Sufletul ti se umple de entuziasm cand iti privesti familia. Fiecare om spera la un trai mai bun si la cat mai multe bucurii si realizari.

Un nou an, un nou inceput. Viata ne ofera multe surprize placute sau mai putin placute. Cele placute sunt date pentru a ne bucura sufletul, cele mai putin placute sunt pentru a ne face mai puternici, pentru a ne maturiza si a ne face sa constientizam ceea ce avem. Viata este imprevizibila, asa ca gusta din plin de ea! Nu te mai intrista. Nu renunta la visurile tale, orice ar fi! Oricat ti s-ar parea de greu, vei vedea ca se va rezolva cu siguranta. Finalul ni-l da Dumnezeu.

De Anul Nou, pune-ti o dorinta si lupta pentru realizarea ei!
Eu zic ca cel mai important este sa fim sanatosi.
Mai este putin pana la sfarsitul anului, cateva zile. Pana atunci, imbratiseaza-ti sa saruta-ti cu drag apropiatii! Spune-le cat de mult ii iubesti si acorda-le mai mult timp. Sperati si bucurati-va impreuna! Dormi mai mult, rasfata-te mai mult.

Un An Nou fericit!