Satisfacerea unei femei inseamna sexual ca esti dispus sa-i explorezi dorintele fizice si sa o faci respectuos. Inseamna, de asemenea, ca atunci cand te satisface, esti dispus sa faci acelasi lucru, returnand ceea ce partenera ti-a oferit. Sa stii cum sa satisfaci o femeie presupune sa cunosti ce ii place. Fiecare femeie va avea preferinte diferite.

Daca doriti sa satisfaceti o femeie in pat sexual, este posibil sa fiti nevoit sa faceti unele schimbari in legatura cu procesul.

Vorbeste murdar intr-un fel in care ii place

Unul dintre modurile de a satisface sexual o femeie este sa ii vorbesti murdar intr-un mod in care ii place. Aceasta inseamna sa-i spui cat de sexy este si exact ce iti place la corpul ei. Invata cum sa faci asta vizionand filme xxx pe woosex.net.

Nu uita de preludiu

Daca doriti sa stiti cum sa satisfaceti o femeie, obisnuiti-va sa acordati atentie preludiului. Acest lucru inseamna sa-ti faci timp sa ii explorezi tot corpul. Efortul pe care l-ati depus in foreplay o va excita si mai tare.

Conectati-va cu ea emotional in afara dormitorului

Femeile sunt creaturi emotionale. Acesta nu este un secret. Aceasta inseamna ca, daca doriti ca ea sa fie satisfacuta sexual, va trebui sa raspundeti nevoilor ei emotionale in afara sexului. Cand se simte conectata la tine emotional, va gasi si sexul mai placut. Acest lucru se datoreaza faptului ca satisfactia unei femei implica mai mult decat o placere fizica. De asemenea, va cere sa o faceti sa se simta in siguranta, iubita si apreciata.

Exploreaza cu ea

Daca doriti sa stiti cum sa va satisfaceti sotia sexual, va trebui sa fiti dispus sa explorati cu ea. Daca exista ceva ce vrea sa incerce in pat, este esential sa fie deschisa si probabil ca va face acelasi lucru pentru tine.

Intreab-o ce vrea in pat

Daca nu stiti cum sa satisfaceti o femeie, uneori cel mai simplu lucru pe care il puteti face este sa o intrebati ce vrea. Toata lumea are preferinte diferite, asa ca este posibil sa fie nevoit sa o intrebi ce are nevoie de la tine pentru a afla cum sa o multumesti cel mai mult.

Sfaturi utile

1. Multe femei se plang ca sotii sunt egoisti atunci cand devin intimi. Crearea de dragoste este atunci cand atat barbatul, cat si femeia se bucura de sex. Da-i placere. Nu fi egoist.

2. Foreplay-ul este foarte important pentru o femeie. Nu-l grabi, nu-l ignora.

3. O femeie se entuziasmeaza la gandul ca are putere sexuala asupra ta. Arata-i efectele puterii ei si cat de mult o doresti.

 4. O sotie iubitoare va fi dispusa sa va multumeasca sexual deasupra si dincolo, numai daca o tratati cu atentie si prioritate.

6. Nu va concentrati doar pe ceea ce este intre picioarele ei. Intregul ei corp are nevoie de atentia si iubirea ta.

7. Goliciunea ei este rezervata numai pentru tine. Fa-o sa se simta frumoasa si sexi.

8. Credinciosia ta o transforma. Nu o lasati niciodata sa suspecteze ca urmariti o alta femeie, sexual sau emotional. Nu fi doar credincios, nu face lucruri care o fac sa te suspecteze de infidelitate.

9. Nu subestimati niciodata puterea atingerii. Atingeti-i pielea, maseaza-o, sarut-o si provoaca-i placere in mai multe moduri.

10. Oferiti momente intense de placere sexuala. Cu cat faci asta mai mult, cu atat ea va fi activa sexual fata de tine.

11. Viata este serioasa, faceti-o distractiva. Ea are nevoie de tine sa fii obraznic, indiferent de varsta ei. Prinde-i corpul, vorbeste sexual cu ea si flirteaza cu ea.

12. Doar tu ajungi sa vezi cea mai sacra parte, vorbeste foarte mult despre goliciunea ei. Ofera complimente si femeia de langa tine iti va oferi placere.