Un arzator cupru nu mai este considerat un dispozitiv special, deoarece poate fi utilizat si de utilizatorii casnici. In catalogul online al magazinului online aleroma.ro vei gasi o varietate de modele de arzatoare cupru concepute pentru utilizarea de zi cu zi. 

In plus, exista modele cu un design in miniatura echipate cu butelii mici, care sunt confortabile pentru a efectua lucrari in orice conditii. Un arzator cupru este unul dintre cele mai bune instrumente existente in aceasta gama. 

Un arzator cupru profesional are un design modern si este destinat utilizarii comerciale, fiind diferit in primul rand printr-un mini-factor de design. Este convenabil de utilizat, usor si, de regula, pliabil. Portabil si detasabil, un astfel de instrument pentru lipirea tevilor de cupru este cu adevarat convenabil si usor de transportat acolo unde este nevoie de el.

Astfel de dispozitive sunt usor de transportat prin plasarea, de exemplu, intr-un sertar sanitar standard sau intr-o geanta de lacatus. Dispozitivele sunt echipate in mod traditional cu mini-butelii mobile umplute cu un amestec special de gaze care asigura o temperatura ridicata de functionare si o iesire uniforma (stabila) a flacarii. 

Majoritatea modelelor de arzatoare cupru au un element inflamabil care asigura inaltimea dispozitivului atunci cand se deplaseaza cu o singura mana. Pentru a controla flacara, dispozitivul este dotat cu un reductor, care iti permite sa reglezi modul optim de lipit.

Arzatoare cupru versatile

Exista arzatoare cupru cu caracteristici care permit o legatura directa la duza buteliei, dar exista si o optiune care este prevazuta cu furtun. Sistemul piezoelectric si cutia de viteze cu reglare lina iti permit sa instalezi forma necesara a flacarii de lipit, tinand cont de rezultatul de inalta calitate. Trebuie remarcata versatilitatea arzatoarelor cupru comerciale cu cartus cu gaz. Cu alte cuvinte, astfel de dispozitive permit nu numai in mod specific lipirea tevilor de cupru, ci pot fi utilizate si pentru alte sarcini. De exemplu, pot fi folosite ca accesoriu turistic.

Exista o gama destul de mare de arzatoare cupru, care sunt impartite in mod logic in tipuri, in functie de temperatura de functionare. Dupa acest criteriu, un arzator cupru de uz casnic, poate avea o putere termica de maximum 1500 de grade si modele profesionale care pot atinge o temperatura de functionare peste 1500 de grade. In ceea ce priveste designul, un arzator cupru poate avea o duza extinsa sau una mai scurta. 

Ce este un arzator cupru?

De asemenea, unele modele au un furtun flexibil pentru a se conecta la butelie. Un arzator cupru este un instrument pentru lipirea cuprului si a altor metale. Constructia in acest caz se bazeaza pe formarea unei flacari la temperatura ridicata prin alimentarea si arderea amestecului MAPP. 

Acest tip de arzatoare se caracterizeaza prin forma buna a flacarii si intensitatea mare a fluxului de caldura. Temperatura maxima a flacarii este de 2400 grade C, ceea ce arata caracteristici de temperatura imbunatatite in comparatie cu dispozitivele cu propan.

Un alt tip de arzator cupru este cel cu un amestec de gaz cu oxigen. Aceste arzatoare sunt echipate cu o cutie de transmisie speciala. Designul arzatorului cupru cu gaz-oxigen ofera o flacara stabila, uniform directionata, care afecteaza pozitiv calitatea lipirii.