Scrisoare pentru fiul meu – Mesaj emotionant pentru copilul meu

Poate ca nu mai am timp sa iau micul dejun si ma prinde ora 14 doar cu un mar in stomac, poate ca parul meu nu mai este aranjat si pieptanat zilnic, poate ca nu mai am uneori timp de niciunele, insa acum zambesc mai des si sunt mai fericita…

Chiar daca unghiile mele nu mai simt oja de saptamani, chiar daca telefonul meu este dat pe silent de cand ai aparut tu pe lume, de abia ACUM ma simt implinita cu adevarat, de abia acum simt ca TRAIESC , desi, de multe ori, le fac pe toate in graba, pentru a-ti dedica tie tot timpul meu. Tie, copilul meu, cea mai de pret fiinta din viata mea. Pentru ca tu contezi cel mai mult pentru sufletul meu, de fapt, TU esti INTREAGA MEA VIATA acum…

Inainte ma bucuram ori de cate ori imi cumparam ceva de imbracat, acum ma bucur nespus daca iti cumpar tie, fiule, ceva.

Chiar daca noptile sunt zile, iar noptile zi uneori, a fi mama tot mi se pare o minunatie, chiar daca ma impiedic prin casa de jucarii desi le strang mereu, sunt fericita ca te am!

Zilele se scurg rapid, insa fiecare zi este minunata, cu un farmec aparte! Acum ma plimb cu tine, nu numai cu prietenii, iar zambetul tau imi umple inima cu bucurie!

Tu esti ratiunea mea de a trai, sufletul meu… Tu imi luminezi viata in fiecare zi!

De cand te am pe tine, ma simt cea mai bogata!