Rochia de mireasa perfecta pentru nunta ta – Sfaturi utile

Bineinteles ca alegerea rochiei de mireasa, da mari batai de cap de cele mai multe ori. Pentru ca nu gasim chiar din prima ceva sa ne placa foarte mult. Si nu e o alegere tocmai usoara sa iti gasesti rochia de mireasa perfecta, in care sa te simti o printesa. Pentru ca e ziua in care te casatoresti si e normal sa iti doresti o rochie de mireasca care sa te faca sa te simti perfect.

E posibil sa iti placa o rochie de mireasa doar in partea de sus iar in cea de jos sa nu iti mai placa atat de tare. Sau invers. Sa iti placa in partea de jos iar partea de sus, sa nu te atraga. Ce e de facut in acest caz? Poti merge la o croitoreasa profesionista sa iti realizeze rochia de mireasa mult visata. Ii poti chiar desena modelul dorit.

Ia rochia de mireasa cu nu mai mult de o luna inainte de nunta, deoarece in magazine au grija de ele sa nu se ingalbeneasca si sa nu se pateze, iar tu acasa risti sa “o strici” daca o iei cu prea mult timp inainte de nunta. In plus, te poti ingrasa sau poti slabi iar rochia de mireasa trebuie sa iti vina perfect.

Alege-ti rochia de mireasa in functie de preferintele tale, nu ale celor din jur, chiar daca fac parte din familia ta. In ziua casatoriei, doar tu contezi. Si ginerica. Voi veti fi in centrul atentiei. Si trebuie sa fie o zi unica.

Se spune ca “ce e al tau, e pus deoparte”, rochia ta care e sa fie sa o porti in ziua nuntii, o vei gasi si vei simti ca e facuta pentru tine, in momentul in care o vei imbraca.

Avand in vedere ca o vei imbraca doar cateva ore, nu e cazul sa investesti o avere in rochia de mireasa.

Alege o rochie de mireasa care sa te avantajeze si tine cont de parerile celor din magazin sau a persoanei cu care mergi sa o cumperi. Doar nu vrei sa arati absurd si tu sa crezi ca esti splendida.?

Nu te grabi in alegerea rochiei de mireasa.

Orice rochie de mireasa vei alege pentru nunta ta, iti doresc din suflet CASA DE PIATRA!</strong>