Cum sa ai o nunta de vis – Pregatirea nuntii tale

Pregateste-ti nunta pas cu pas, din timp, pentru a nu omite nimic. Iata cateva sfaturi de care sa tii cont pentru o nunta de vis, care sper sa iti fie de folos:

1. Alege localul si arvuneste cu un an inainte de nunta, pentru a fixa data preferata de tine si nu a te casatori atunci cand gasesti loc la un anumit local in care iti doresti sa faci petrecerea de nunta.

2. Ia-ti lautari exceptionali. Ei ridica toata sala in picioare, la dans. Ei sunt cei care transforma petrecerea intr-una de vis. Sau dj-ul, dupa caz.

3. Fotografii trebuie sa fie neaparat profesionisti. Ei vor filma si vor realiza fotografiile de nunta care va vor ramane amintiri peste ani si ani.

4. Vorbeste cu lumea care vrei sa iti fie aproape la marele eveniment, cu un an inainte, pentru a nu isi face alte planuri, deoarece pot pleca in concediu. Persoanele chemate la nunta, isi vor pune deoparte banii pentru darul de nunta, din timp.

5. La nunta, te vor onora cu prezenta doar acele persoane care tin la tine cu adevarat, care vor sa iti fie alaturi in aceasta zi minunata, atat de importanta pentru tine: ziua nuntii tale.

6. Alege rochia de mireasa si costumul de ginere cu cateva saptamani inainte, nu multe, deoarece se pot sifona in dulapul de acasa, sau se pot ingalbeni.

7. Domnisoarele de onoare trebuie sa aiba rochitele de aceeasi culoare, nu neaparat si acelasi model, desi ar arata foarte bine.

8. Marturiile de nunta trebuie sa fie unice, alege ceva ce iti place mult si ti se pare special.

9. Planuieste totul din timp, si nu lasa nimic pe ultima suta de metri.

CASA DE PIATRA!