Nu cred ca trebuie neaparat sa te vezi cu o persoana zi de zi ca sa o consideri prietena sau prieten. Important e ca atunci cand “dai de bine” sa nu uiti persoanele care ti-au fost aproape si cu care ai petrecut clipe minunate, cu care ai atatea amintiri!
Sa dai un telefon din cand in cand, e suficient uneori pentru a mentine o relatie de prietenie, peste munti si ape chiar.
Multi cred ca daca e departe acea persoana nu mai are rost sa comunice si sa pastreze legatura. Eronat! Daca o porti in suflet si in gand, poate fi oriunde in lume!
Cu atatea metode de comunicare in zilele noastre, iti mai trece din dor. Vorbesti la telefon sau pe net, te vezi in web cu acea persoana si e ok.
Dar numai ca multi uita de prieteni atunci cand pleaca in alt loc, uita sa mai dea un telefon macar, uita clipele frumoase cand radeau impreuna, uita prin cate au trecut.
Prieten nu esti doar atunci cand te intalnesti personal cu cineva, nu suntem amici doar fizic, nu? Se presupune o legatura spirituala in primul rand.
Daca tii la cineva, pastreaza legatura!
Prietenii trebuie pastrati!
Un prieten adevarat se gaseste greu si se pierde usor! Daca l-ai gasit, pastreaza-l!