Cunosc destule persoane care mi-au marturisit ca s-au casatorit pentru a scapa de parintii lor autoritari. Pacat ca au dat peste niste barbati care la inceput au fost miere iar dupa trecerea catorva ani, si-au aratat adevarata fata. Unii sunt violenti, umilindu-si partenera pe care la inceput, pana sa o ia de nevasta, o diviniza si nu stia cum sa se comporte mai bine sa nu o deranjeze si ce cadouri sa ii faca.
De ce se schimba totul dupa casatorie?
Sa speram ca inca mai exista exceptii.
Unele femei se casatoresc doar ca sa plece de acasa, bineinteles si din sentimente dar 50% din aceasta hotarare este datorita faptului ca acasa, parintii nu le dau voie sa iasa in oras sau la petreceri.
De ce esti mai autoritar ca parinte, de aceea copilul se interiorizeaza dar tot iese in oras, doar ca te minte si iti spune ca se duce in nu stiu ce loc x persoane in care tu ai incredere, insa tot vrea sa guste si face ceea ce si-a propus, adica sa se duca in acel loc chiar daca tu ii interzici.
Parintii uita ca si ei au fost odata copii.
Fetelor, nu faceti greseala sa va casatoriti cu un un pe care nu il cunoasteti mai deloc chiar daca totul pare roz, doar ca sa scapati de parinti pentru ca s-ar putea sa dati din lac in put, cunoasteti proverbul.
Tot mai bine la mama acasa, parca mamei ii mai poti intoarce vorba- mai mult sau mai putin- insa barbatului?
Mama tot timpul iarta dar fereste-te sa descoperi ca te-ai casatorit cu un barbat violent!
Exista atatea cazuri!
Numai bine si… casca bine ochii inainte sa faci pasul, crezand ca asa iti va fi mai bine si ca… ” scapa” de parinti.
Fiecare devine parinte la randul lui, si atunci intelegi mai bine multe lucruri care acum iti par inexplicabile!