Discutam cu prietena mea cea mai buna deunezi si ne gandeam ca noi niciodata nu am stat cu un fost iubit al celeilalte. Ne-am respectat, fara sa fie neaparat un pact (mai mult o simpla conceptie de care am tinut amandoua seama) , niciodata nu ne-a trecut prin cap ca dupa ce nu mai sta cu un anume baiat sa il ia cealalta.

Insa exista si oameni care gandesc si fac total altceva, considerand ca e ceva “normal” sa ai o relatie cu o persoana chiar daca acea persoana a avut o relatie amoroasa cu prietena sau prietenul sau, invocand ca pretext “iubirea”. Mi se pare aberant! Sunt atatea fete si atatia baieti pe Terra! De ce sa il iau tocmai pe fostul iubit al bunei mele prietene?
O prietena gasesti si pastrezi greu, insa persoane cu care sa ai relatii amoroase sunt pe toate drumurile!
Iar daca – intr-un caz extrem- se intampla sa te indragostesti fara sa poti face nimic(caz extrem, zic eu) de fosta iubita a prietenului tau bun (sau de fostul iubit al prietenei tale, cred ca “frumos” si corect ar fi sa ai o discutie deschisa cu ambii, sa te faci inteleasa. S-ar putea sa fii inteles sau nu.
Consider ca avem si ratiune, nu ne putem lasa prada instinctelor, ca niste animale. Asa CA CEL MAI BINE este sa stai departe de fosta, fostul amicului- amicei tale.

Prietena mea mi-a povestit ca are niste cunostinte ( amici de-ai iubitului ei) care s-au combinat cu fostii prietenilor lor. Oau!

Pai ce sa mai discute acele persoane? Cum se iubeau ei in trecut si cum se iubeste cu actuala (actualul) ? Toti ies in oras, la distractie…
Ce sa povesteasca? E o situatie “abstracta”, penibila! Sa te uiti la prietenul tau cum saruta aceleasi buze pe care le-ai sarutat si tu candva… sa afisati o falsa prietenie toti…

Neobisnuinta e la ea acasa!