Perfect(a) asa cum esti – Toti oamenii seamana, dar sunt diferiti

Dumnezeu ne-a creat pe toti sa fim la fel, cu doua maini si doua picioare, insa cu totii suntem diferiti unii de ceilalti. Pentru ca, nici macar gemenii nu seamana leit. Asta nu inseamna ca nu suntem frumosi. Frumusetea izvoraste din sufletul nostru. Cu cat suntem mai impliniti sufleteste, cu atat suntem mai frumosi la “exterior”.

Avem caractere diferite, altfel de gandire si experiente de viata poate, total distincte unii de ceilalti. Si totusi semanam. Chiar daca fiecare duce o alta viata si are un anume cerc de prieteni.

Cu totii semanam. Avem un nas, ochi, gura…. Insa culoarea ochilor ne deosebeste, marimea nasului conteaza iar gura ne face atat de frumosi atunci cand zambim sau mai ales cand radem din tot sufletul!

Pentru ca inima fiecarui om tanjeste dupa fericire, fara sa isi dea seama cat e de simplu sa fii atat de fericit.

Uita-te in oglinda. Iti place ceea ce vezi? Indiferent de raspunsul tau, sa stii ca oamenii din jurul tau, te vad altfel decat te vezi tu.

Si da, poti fi perfect asa cum esti, doar daca esti o persoana blanda si frumoasa intai la interior, apoi, daca te ingrijesti putin si la exterior, iar stima de sine va creste, vei putea trece cu bine de eventualele obstacole ale vietii, care te vor ajuta sa devii mai puternic.