Nu banii sunt bogatia, ci copiii nostri

Nu banii sunt bogatia, ci copiii. Pentru ca ei ne ofera zambete si ne fac sa radem in hohote, pentru ca, langa ei simtim ca traim cu adevarat, pentru ca ei sunt parte din noi.

Iubirea pentru copii este nemarginita.

Nu banii ne sunt averea, ci copiii nostri! Acorda timp copiilor, nu banilor! Mai bine sa aiba mai putine jucarii, dar mai mult timp de joaca alaturi de parintii lui.

Timpul copilariei nu se mai intoarce si este unic.

Nu banii ne sunt averea… Ci zambetul copiilor nostri, sanatatea si iubirea de care suntem inconjurati.

Iubeste ceea ce ai si pastreaza tot ceea ce este frumos in viata ta. Pentru ca viata este numai una si este extrem de interesanta, asta daca nu iti pierzi timpul cu analizarea partii goale a paharului.

Umple paharul vietii cu zambete, iubire, imbratisari, amintiri superbe, momente de vis, mai ales alaturi de copiii tai, pentru ca ei ne sunt adevarata comoara.

Averea ne sunt copiii. Copiii si sufletul. Daca nu ai un suflet impovarat, ci unul linistit, impacat cu ceea ce traieste, iubitor, bun, inseamna ca esti mai bogat decat crezi. Mai ales daca ai copiii alaturi.

Arata-le celor dragi cat de mult ii iubesti si lasa orgoliul departe. Pentru ca timpul e ireversibil si sunt multe lucruri care, nefacute la timpul lor, nu mai au niciun farmec apoi.

Ai grija ca bogatia materiala sa nu te schimbe, iar cea sufleteasca sa fie nemarginita!