Traieste-ti viata si fii stapanul ei

Bea, mananca tot ce poftesti, iubeste ce doresti, zambeste mereu, saruta la greu, pentru ca viata-i numai una si tu esti stapanul ei!

Nu-ti oprima dorintele, tineretea pleaca repede iar la batranete un suc poftit de tine, nu mai are acelasi gust.

Copilaria este perioada lipsita de griji, cea mai pura si cea mai frumoasa din viata noastra.

Devenim parinti si atunci ne simtim impliniti, si ne crestem cu drag copilasii, insa nu ne dam seama cat de repede curge timpul, iar batranetea soseste parca prea repede in viata noastra. Si atunci ne bucuram de nepoti. Insa si cugetam mai mult. Am mai vrea sa dam timpul inapoi, insa nu mai e posibil. Pentru ca avem o singura viata si trebuie sa o facem cat mai placuta si cat mai linistita!

Da-i inimii ce-ti cere si ascult-o cand iti spune ca nu e fericita!

Traieste-ti viata, nu in gluma, iubeste-te asa cum esti iar ceea ce nu-ti place, schimba, daca poti! Devino ceea ce iti doresti!

Nu lasa pe nimeni sa iti umbreasca fericirea, nu mai pune la suflet toate vorbele mai putin duioase, fii o persoana blanda si dulce, imprastie caldura in jurul tau!

Fii darnic si nu te mahni din orice, pastreaza-ti zambetul pe buze, oricum ar fi!

Mereu vei gasi o solutii, la nevoie. Tine capul sus si simte ca traiesti, fa ceea ce iti place si pastreaza in gand doar amintirile placute si in inima doar persoanele care merita!

Chiar daca fericirea nu e decat “o stare de bine” care depinde de noi, fa tot posibilul ca, la batranete, sa nu regreti nimic!