Mesaje sms frumoase de Valentine’s Day – Declaratii de Ziua Indragostitlor

Am scris cu drag, cateva mesaje frumoase si originale de Ziua Indragostitilor (Valentine’s Day), pentru cei care iubesc si nu au inspiratie sa trimita un mesaj (ori sms) persoanei iubite. Sper sa va fie de folos si sa va inspire!

LA CAT MAI MULTA IUBIRE IN VIATA VOASTRA, va doresc din tot sufletul!

Te iubesc asa cum nu credeam vreodata. Vreau ca in fiecare zi sa sarbatorim ca astazi, Ziua Indragostitilor. Pentru ca vreau sa te iubesc si sa te respect mereu. Esti lumina din viata mea. Te iubesc din tot sufletul meu!

De Valentine’s Day, ziua indragostitilor, iti spun inca o data ca te apreciez pentru tot ceea ce esti, te iubesc si te stimez! Sper sa iti placa darul pe care ti l-am cumparat, cu toata iubirea mea!

Inima mea iti apartine. Sper ca stii asta. Sa petrecem si sa ne simtim bine astazi si in toate zilele pe care le vom avea impreuna. La multi ani, impreuna! Esti alinarea sufletului meu, raza mea de soare.

Fiecare zi ciu tine este una minunata, la fel ca si tine, dragostea mea! Esti in inima mea si nimeni nu te poate scoate de acolo! La multi, multi ani petrecuti impreuna, in liniste si armonie!

Pentru mine esti persoana perfecta! Te iubesc exact asa cum esti si nu as schimba nimic la tine, vreodata! Imi placi asa cum esti, pentru tot ceea ce reprezinti! Esti o persoana minunata si vreau sa te pastrez in viata mea.

Esti comoara inimii mele. Vreau sa te pastrez in viata mea. Tu ma faci fericit si ma completezi. De Ziua Indragostitilor, iti reamintesc cat de mult te iubesc, desi ti-o spun in fiecare zi! Sper sa iti placa ceea ce ti-am cumparat cu tot dragul, pentru aceasta zi speciala in care se celebreaza iubirea! La multi ani!

Tu mi-ai redat zambetul pe buze si ma faci fericit(a) in fiecare zi. Imi place zambetul ta, privirea ta, voiosia ta! Esti de neinlocuit, esti iubirea mea unica! Te iubesc!

In ziua in care sarbatorim iubirea, frumoasa mea, iti spun din tot sufletul meu de indragostit, ca te iubesc mult de tot! Esti mama copiilor mei, prietena mea, colega mea de viata, frumoasa mea sotie! Meriti tot ce e mai bun in aceasta viata si as vrea sa te fac fericita mereu! La multi ani, noua!

Te iubesc, esti printul inimii mele! Esti tot ceea ce imi doream in viata mea! Tu ma completezi si ma faci s ama simt in al noualea cer! Imi doresc sa imbatranim impreuna, linistiti si fericiti, si sa traim in pace si iubindu-ne mereu, oriunde, in fiecare moment!

Hai sa ciocnim un pahar in cinstea iubirii noastre, de Ziua Indragostitilor. Sa dansam, sa cantam si sa ne simtim bine. Te iubesc si vreau sa te tin in brate mereu, cu aceeasi pasiune si dragoste!

De Ziua Indragostitilor, cadourile nu conteaza prea mult. Important este cum ne comportam zi de zi, cum ne vorbim si cum ne respectam. Iubeste azi, iubeste maine, respecta, sau da-i drumul! Avem o singura viata si meritam sa iubim si sa fim iubiti cu adevarat!

Ma simt cel mai norocos din lume pentru ca te-am intalnit! Te iubesc nespus si vreau sa fiu in inima ta mereu! Imi doresc sa ma privesti la fel ca acum, intotdeauna! Cu iubire, admiratie si caldura sufleteasca. La multi, multi ani impreuna!