Mesaje si urari originale de la multi ani pentru sotie

Atatia ani frumosi petrecuti impreuna, zile frumoase, copii sanatosi si iubire, toate mi le-ai oferit, scumpa mea sotie! La multi ani! Azi, de ziua ta, iti doresc sa ramai sanatoasa si la fel de inteleapta! Te iubesc!

De ziua ta, minunata femeie! Esti sotie, mama si femeie! Esti superba, in toate privintele! Te iubesc si iti ofer inima mea si toata dragostea! La multi ani!

Zile senine, viata frumoasa, clipe magice si multa iubire! Sa fii sanatoasa, iubita si plina de viata mereu, scumpa mea sotie!

Esti minunata! Inca o data iti spun asta! Esti puternica, frumoasa si curajoasa! La multi ani si nu uita ca te iubesc enorm!

La multi ani, minunata mea nevasta! Te iubesc! Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Visuri implinite, zile frumoase, mult noroc si voie buna! La multi ani!

Fiinta frumoasa si curata, femeie intelingenta si dulce, la multi ani! Sa fii mereu cu zambetul pe buze si alaturi de cei dragi intotdeauna! La multi ani!

Sotul tau iti ureaza tot ce e mai bun si mai frumos pe acest Pamant si iti spune inca o data ca te iubeste mult! La multi, multi ani, regina mea!

Draga mea sotie, sa ai fericire, mii de bucurii, sanatate, iubire si multa, multa veselie! La multi ani! Bucura-te si petrece alaturi de cei dragi! Este ziua ta de nastere!

Fii voioasa mereu, sa ai sanatate si sa fii iubita! Ramai la fel de vioaie, buna prietena si frumoasa sufleteste! La multi ani!

La multi ani cu sanatate si cat mai multe impliniri! Iti sunt alaturi si iti voi fi mereu, scumpa mea sotie frumoasa!

Dorinte implinite, fiinta buna si frumoasa, tot binele din lume sa il ai! Ramai la fel de curata si de inteligenta ca pana acum! Iti spun inca o data ca te iubesc enorm si iti urez un sincer si calduros la multi ani!

Esti cea mai buna si mai calda fiinta! Te iubesc! Ti-am pregatit o petrecere de vis, ca sa iti uram la multi ani, asa cum meriti! Hai acasa!

Nimeni nu te poate inlocui, sotia mea frumoasa! Esti minunata si iti doresc sa fii mereu fericita(alaturi de mine). Azi e ziua ta, la multi ani si fie ca toate visurile sa ti se implineasca!