Mesaje si urari de “La multi ani” pentru frati si surori

Mesaje si urari de “La multi ani” pentru frați și surori

La multi ani, scumpa mea surioara! Esti persoana cea mai puternică, curajoasă, buna si frumoasa, pe care o cunosc! Iti doresc sa fii sănătoasă, veselă mereu, zâmbitoare si sa cunosti fericirea întotdeauna! Te iubesc si te îmbrățișez cu mult drag!

Dragul meu frate, vreau sa iti urez de ziua ta, un sincer si călduros “La multi ani”! Sa nu uiti ca iti sunt alaturi orice ar fi, si iti voi fi alături mereu. Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire, si indeplinirea tuturor dorintelor.

Bucura-te, cântă, dansează, petrece cu drag si fii voios, este ziua ta de nastere! La multi, multi ani! Sa ai viata lunga si frumoasa, sa fii bun si luminos pentru cei din jur. Sper sa iti placa mult cadoul de la mine si sper ca am fost prima care te felicita de ziua ta, fratiorul meu bun!

La multi ani! Fie ca aceasta zi sa te găsească sănătos, bucuros si cu zâmbetul pe buze. Distreaza-te si râzi din toată inima! Iti doresc sa ai parte de tot binele din lume, pentru ca meriți tot ce e mai bun, scumpul meu frate!

Iti multumesc ca imi esti alaturi, te admir si te apreciez, draga mea surioara. Sper sa fim întotdeauna prieteni buni, pe lângă frați. Te iubesc si iti doresc sa ai o petrecere minunata de ziua ta. La multi ani!

Chiar dacă sunt departe, ma gandesc la tine mereu, dragul meu frate si te port in inima mea. Iti urez un sincer “la multi ani!” si te imbratisez cu drag. Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca.

Fie ca toate dorintele sa ti se îndeplinească, lupta si munceste pentru a deveni ceea ce iti doresti! Poti! Tine întotdeauna capul sus! La multi ani! Toate cele bune!

Legatura dintre frați este una specială, asa se spune. Prietenia noastră este speciala. La multi ani, surioara mea frumoasa! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa fii fericita, veselă, curajoasă si puternică întotdeauna!

Astăzi, ai adăugat încă un trandafir in buchetul vieții tale, iar eu, vreau sa iti urez din toată inima sa ai in viata ta prieteni adevărați, multi bani, sănătate, iubire, liniște sufletească. La multi ani!

Sa ai zile senine, sa fii mereu un om optimist si sa vezi întotdeauna partea “plină a paharului”! La multi ani, sa fii fericit! Meriți din plin, esti o persoana deosebita.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit șansa să am un frate atât de bun. La multi ani de ziua ta si sa nu uiti ca iti sunt alaturi mereu, oriunde voi fi in lumea asta! Te îmbrățișez cu dor.

Vreau sa fiu primul care imi felicita sora de ziua ei de naștere și să iti urez toate cele bune, sa te tina Dumnezeu sănătoasă alaturi de familia ta si de prieteni. Iti multumesc pentru bunătatea ta si iti doresc sa-ti atingi toate idealurile. Poti si meriți! Vei reusi. Esti o luptătoare. La multi ani!

La multi ani, sa ai masa îmbelșugată, sa ai zâmbet pe buze întotdeauna, sa fii sănătos mereu, sa ai portofelul plin cu bani, sa trăiești cu adevarat viata, care este minunata!

Primește cele mai sincere urări de bine de la sora ta, scumpul meu fratior! Sa ai un drum al vietii frumos, fără obstacole, sa tii capul sus mereu, sa ai parte de oameni buni si frumosi. Sa te bucuri cu adevarat de viata, pentru ca viata este atât de frumoasa! La multi ani!

Cauta întotdeauna partea frumoasa a lucrurilor. Lupta pentru idealurile tale. Urmeaza-ti visurile. Fii fericita! La multi ani! Esti cea mai bună sora din lume! Te iubesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *