Mesaje frumoase si emotionante de iubire pentru soț și iubit

Din ziua în care te-am cunoscut, am știut că vreau sa te iubesc in fiecare zi si sa îmbătrânim, intinderind impreuna! Te iubesc asa cum nu am iubit niciodată. Esti liniștea mea, echilibrul meu, tu dai culoare vietii mele!

Tu dai sens vietii mele, iti multumesc pentru ca ma suporți, stiu ca uneori sunt dificilă si încăpățânata. Iar tu, esti atat de înțelept, de bun si frumos! Iti multumesc ca m-ai ales sa iti fiu soție, iubita, prietena. Esti jumătatea vieții mele, omul lângă care sunt fericita clipa de clipa. Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc!

Iubirea mea cea mare, tu esti! Tu ma faci sa fiu mai bună si sa vad viata cu alți ochi, tu ma faci fericita in fiecare moment al vietii. Te iubesc mult si sper sa fim sănătoși, sa ne iubim mereu ca “astazi”.

Esti special pentru sufletul meu si toate gândurile mele iti aparțin. Esti partenerul meu de viata, esti jumătatea mea, lângă tine ma simt eu insami, lângă tine sunt atât de fericita! Te iubesc mult!

Esti atat de bun, de frumos, de cald, sufletește! De ce n-ai apărut mai repede in viata mea?! Asa, am fi avut si mai mult timp sa ne iubim ca acum, cu pasiune! Te iubesc, esti puterea mea, tu imi dai curaj sa trec mai usor peste obstacolele vietii. Esti unic pentru inima mea, iti repet asta.

Sa avem zile senine, sa fim fericiti impreuna. Asta imi doresc mult. Pentru ca te iubesc mult, si vreau sa iti spun încă o dată că iubirea ta ma face mai bună, mai frumoasa, mai capabilă! Te iubesc atât de mult! Vreau sa te păstrez in viata mea, pentru totdeauna.

Tu mi-ai facut viata mai frumoasa, tu mi-ai redat speranta, tu imi zâmbești si ma simt cea mai norocoasă! Te iubesc atât de mult!

Esti omul meu, prințul meu, esti in inima mea, alergi mereu prin gândurile mele. Pentru ca te iubesc enorm si nu pot exprima în cuvinte ce simt atunci când tu esti lângă mine.

Nu exista cuvinte, iubitule, care să mă facă să iti spun ce simt de cand tu esti in viata mea. Fiecare atingere, fiecare sarut, fiecare îmbrățișare, fiecare zâmbet, toate sunt deosebite pentru inima mea îndrăgostită. Te ador!

As vrea sa tip in gura mare si sa stie lumea întreagă iubirea ce ti-o port, as vrea sa strig de bucurie, am cunoscut iubirea si cat de fericita sunt! Tu imi oferi mângâiere, dragoste necondiționată, sinceritate, stabilitate. Te iubesc mult si te prețuiesc.

Din ziua în care sunt cu tine, simt ca sunt un alt om, mai bun si mai frumos. Simt ca te iubesc cu adevarat. Imi doresc mult sa fim mereu impreuna, fericiti.

Esti omul meu, care ma face sa tresar de emoție ori de câte ori ma tii de mana. Nu cred ca mi-ar ajunge o mie de vieți ca sa te fac sa înțelegi cat de mult te iubesc. Nu cred ca mi-ar ajunge un milion de vieți ca sa te iubesc atâta timp cât mi-aș dori. Viata dupa viata.

Sunt iubiri care se nasc atunci cand te astepti mai putin. Sunt iubiri care nu mor niciodata. La fel si iubirea noastra. Te voi pastra mereu in inima mea. Te iubesc enorm!

O simpla atingere a ta ma face sa ma simt emoționată, fericita, speciala, iubita. Esti prezent în gândurile mele, în inima mea care te iubeste ca pe nimeni altcineva. Esti deosebit pentru sufletul meu. Esti minunat!

Dragul meu, daca ai stii cat de mult te iubesc, cand nu esti langa mine imi e atat de dor de tine! Astept cu nerabdare sa te vad, sa te imbratisez. Simt ca te cuonsc de-o vesnicie, te simt atat de aproape de inima mea!

Iubirea mea curata, simti tu oare cat de mult te iubesc? Simți tu, cat de mult aveam nevoie de tine in viata mea?! Ai fost si esti deosebit pentru inima mea. Te voi iubi mereu!

Tu imi dai putere sa merg mai departe, esti ca un parfum in viata mea. Tu imi colorezi viata. Tu m-ai facut din nou sa visez si sa sper. Te iubesc mult, pui!

Dragostea mea frumoasa, iti scriu acest mesaj ca sa te fac sa zâmbești și să simti cat de mult te iubesc! Te port in inima mea cu mândrie și sunt atât de fericita ca esti al meu!