Mesaje si urari de la multi ani femeilor de martisor

La multi ani, femeie blanda si frumoasa! E ziua Martisorului si vreau sa iti ofer toata dragostea mea, alaturi de un mic dar, ce sper sa te incante.

Ziua Martisorului, 1 martie, zi superba in care pasarelele canta voioase si ne vestesc sosirea primaverii. La multi ani!

Iti doresc o primavara minunata alaturi de familie si prieteni, o zi superba si o viata frumoasa, asa cum meriti! La multi, multi ani!

Fie ca Ziua Martisorului sa iti aduca multe ganduri bune, liniste sufleteasca, armonie in viata si multa iubire. Sa ai sanatate si sa pretuiesti fiecare moment unic al vietii.

Imi doresc sa primesti multe martisoare care sa fie oferite din inima si sa te simti magnific. Este Ziua MArtisorului, ziua sosirii mult asteptatei primaveri care ne incanta sufletul. La multi ani!

Fie ca martisoarele primite astazi, sa te bucure si sa te faca sa zambesti si sa realizezi cat de apreciata si iubita esti! O primvara de vis si un sincer “la multi ani”!

Bucura-te cu tot sufletul, este ziua Martisorului, esti frumoasa, fii voioasa! Te iubesc!

La multi ani, femeie frumoasa si incantatoare! Bucura-te din plin de viata si fa din fiecare clipa una de neuitat! O zi speciala sa ai!

Ganduri bune, cadouri de la cei dragi, flori frumoase, zile bune si multa sanatate!  Gaseste in fiecare zi un motiv sa zambesti si fii fericita! O primavara minunata iti doresc!

Primavara de vis si multe martisoare sa primesti, cu ocazia sosirii Primaverii! Un sincer la multi ani cu bucurie si impliniri! Nu renunta niciodata la visurile tale!

 De Ziua Martisorului, iti urez din toata inima sa iti gasesti linistea sufleteasca si sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi! La multi ani si o primavara cat mai senina si incantatoare! Te iubesc.

Sa ai zambetul pe buze mereu si sa fii sanatoasa, restul vine de la sine! La multi ani si sper sa primesti cat mai multe martisoare astazi, de 1 Martie, cand Primavara a sosit sa ne incante vietile!